Сънищата в 1 лунен ден Символи на 1 лунен ден

...
Сънищата в 1 лунен ден Символи на 1 лунен ден
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 02.04.2022

Сънищата в 1 лунен ден

Символи на 1 лунен ден са лампа, „ третото око”, по тази причина сънищата се смятат за оракулски, само че единствено, в случай че имате вярната интерпретация и верния метод към тях. Не търсете в съновниците за това, което сте сънували. Подхождайте към този въпрос изборно.

Ако са били неприятни сънища, не се вкопчвайте в тях, защото те са склонни да въздействат както на вашето въодушевление, по този начин и на вашето благоденствие през целия месец. Опитайте се да забравите за тях неотложно. Ако непрестанно се връщате в мислите си към неприятния сън, това не дава обещание нищо положително. Освен, че ще понижи вашата продуктивност, ще скапе настроението ви и ще повлияе неподходящо на общуването с другите. Затова не се захващайте с тях.

По-добре е да се концентрирайте единствено върху ярките, приятни съновидения, които сте имали.

Сънища при Луна в Овен

Сънищата, които имате по време на този пренос, съвсем несъмнено ще демонстрират положението на настоящите ви работи и могат да служат като ориентир за тези, които преодоляват сложен житейски път към съответна цел.

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със личното ни „ аз “, нашите проекти за бъдещето и стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим лична ниша, да изградим любовта си.

Сънищата са извънредно сложни за пояснение заради тяхната емоционалност. В тях постоянно няма справедливи материални фактори, на които можете да се опрете (например цвят, вода, болежка, съответни хора, животни, други неща и т.н.).

Ако обаче под Луна в Овен сте имали сън, в който изпитвате надълбоко възприятие на изтощение, отчаяние и меланхолия, това съвсем несъмнено отразява неспособност за осъществяване в действителния живот.

Сънищата в събота

Събота е денят на Сатурн - планетата на тестванията, ориста. Той ни лимитира диктувайки ни закони, тъй че сънищата в съботата ще ни подскажат от какво е нужно да се откажем, в какво да се ограничим, на какви правила да се подчиняваме.

Често тези сънища приказват за вероятностите за реализация на замисленото, последователността и връзката с идните събития. Ако сънят е живописен - това значи, че огромна част от плануваното се осъществя и съществени ограничавания не ви заплашват.

Черно-белият, тъмен сън, в който се появяват високи стени, трудности или кръстове, приказва, че проектите ви ще се осъществен единствено след упорита работа и в близко бъдеще нищо няма да получите елементарно.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР