Сънищата са малки отблясъци от онова, което ни се е

...
Сънищата са малки отблясъци от онова, което ни се е
Коментари Харесай

Сънищата не се сбъдват, те са реалността

Сънищата са дребни отражения от това, което ни се е случило и за което сме мислили денем

Butterfly

В резултат на проучване, извършено от Университета „ Джон Хопкинс ” (САЩ), излиза наяве, че интуицията на бременните дами по отношение на пола на бъдещото им дете, е вярна в 70% от случаите. А сънищата им по този въпрос са 100% точни!

Сънищата дават на индивида информация, която към този момент се намира някъде надълбоко в подсъзнанието му

Те постоянно показват какво му е належащо за неговото израстване, за достигането на психическа естетика, на здравословни връзки с другите хора и така нататък Помагат му да избере верния път, и припомнят за незавършените каузи. Сънищата са същински заводи за произвеждане на смисъл. И те в никакъв случай не лъжат.

Писателят Том Робинс споделя, че сънищата не се сбъдват – те са действителността

А когато приказваме за осъществени сънища, нормално имаме поради реализирането на личните си честолюбиви замисли или стремежи.

Сънят е обвързван с момента на пробуждането по най-непосредствен метод. Когато се спука „ сапуненият мехур ” на нашия сън, ние незабавно получаваме опция да надникнем в личното си подсъзнание и да извадим от там облици, засягащи това, което би трябвало да бъдем. Изглежда, мозъкът ни непрекъснато работи над
реализирането на нашия капацитет – денонощно.

Има неща, които е невероятно да се видят на дневна светлина -звездите да вземем за пример

За да успеем да отличим някои неща, е нужна мрачевина. Можем да си блъскаме главата над решаването на проблемите си, след което отговорът на всичките ни въпроси идва в съня ни – като на поднос и с панделка. Излиза, че да се опитваме да се оправим с даден проблем без информацията, която се съхранява в сънищата ни, е все едно арбитър да произнесе присъда, игнорирайки половината обстоятелства по делото.

Много наши сънища с право могат да бъдат наречени „ шедьоври на метафоричното другарство ”

Например в съня си получавате дебела пачка 100-еврови банкноти, само че по-късно откривате, че това е машинация – единствено първата е същинска. В различен сън губите документите си. В трети намирате златен телец – мощно развален и прикрепен към земята с дебела верига. В четвърти шефът ви кани на ексцентричен ваучър край басейна в имението си, само че басейнът се оказва празен. Смисълът на всички тези нощни видения е изцяло явен.

Сънищата носят действителна информация, действителни импулси, действителни страсти. И в случай че ги пренебрегваме, следствията ще се окажат също изцяло действителни.

В Малайзия живее народът сена. Сред тях съществува същински фетиш към съня. Всяка заран хората се събират дружно, с цел да си описват какво са сънували предходната нощ, и да обсъдят смисъла на тези сънища. И според от тях вземат всички значими решения.

Сена считат, че когато нещо или някой преследва човек насън, това е по-скоро съдружник, а не зложелател. Затова не би трябвало да бягаме, а да се обърнем с лице към преследвача, с цел да разберем какво желае да ни каже, да ни предизвести или подсети. Интересното е, че сена въобще не познават депресията, неврозите и психозите.

Инфо: ria.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР