Сънищата са комуникация между съзнателните и несъзнателните ни мисли. Сънищата

...
Сънищата са комуникация между съзнателните и несъзнателните ни мисли. Сънищата
Коментари Харесай

Какво означава да сънуваш гробища?

Сънищата са връзка сред съзнателните и несъзнателните ни мисли. Сънищата са отражение на това, което сме претърпели денем – страхове, страсти, безредици, наслади. Тълкуването на сънищата ни подсказва за неща, на които другояче в никакъв случай не бихме обърнали внимание.

Днес ще ви разкажем какво значи да сънуваш гробища. Повечето хора свързват този сън с нещо отрицателно и неприятно, а истината е, че тълкуването му може даже да ви зарадва.
Как тълкуваме сън, обвързван с гробища?
Ако човек сънува гробища, това може да значи, че скоро ще получи писмо от далечно място. Може още да значи, че скоро дълго чакана новина ще го застигне.

Когато обаче насън се разхождате боси в гробища, това не е на хубаво. Тълкуванието е обвързвано със загуба на непосредствен човек. Войнишките гробища подсказват, че в фамилията може да зародят проблеми, фамилни кавги и разправии.
Как сънищата ви разкриват потиснатите стремежи?
Сънищата са присъщи за етапа на дълбокия сън. Всеки сънува, като постоянно сънищата ни навестяват повече от един път на нощ. Помните ли к...

Ако самите вие сте на гробища, това значи, че към момента не сте преодолели загуба, разлъка или болежка.

Селските гробища, които участват в съня, значат, че скоро ще срещнем някой, който доста обичаме или самите ние ще се завърнем при него.

Има и друго тълкувание – благоденствие, превъзмогване на неволите.

Ако обаче гробовете са в редица с надгробни монументи, това е знак, че в действителността може да ви споходят мрачни мисли и да изпаднете в обстановка на невъзможност.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР