Сънищата под влияние на 2 лунен ден В този ден

...
Сънищата под влияние на 2 лунен ден В този ден
Коментари Харесай

Сънищата и луната – сряда – 1 юни 2022

Сънищата под въздействие на 2 лунен ден

В този ден можете да сте сънували неприятни сънища, даже да сте имали кошмари. Не се плашете. Опитайте се да видите рационалното зад цялата тази измислица и да разберете какво желае да ви каже вашето подсъзнание с всички тези облици.

Можете да прочетете някъде, че сънищата на втория лунен ден не са оракулски и няма смисъл в тях. Но това надалеч не е по този начин. На този ден всички сънища са подбудени от нашата вътрешен глас и подсъзнанието. И в случай че съумеете да видите същинския смисъл зад този баснословен екран на нереални картини, ще разберете доста неща за себе си и може би даже да предскажете бъдещето си.

Ако в живота ви в този момент е интервал на комплицираност, не знаете къде да отидете и какво да вършиме, тогава бъдете изключително деликатни към тези облици, които през днешния ден ще видите насън. При вярно пояснение те ще могат да ви подскажат верните дейности.

Например, в случай че сте сънували кон, кола или друго транспортно средство, би трябвало да помислите за избора на своя житейски път. Правилните хора ли са към вас, вървите ли по своя път или просто безогледно следвате някого.

Сънища при Луна в Близнаци

Тези сънища евентуално ще са леки и приятни, „ въздушни”, с бързо сменящи се облици и подиуми. Често те съдържат инструкции, благодарение на които можете да разберете какво още би трябвало да научите в този живот.

Сънищата, които ви посещават в дните на Близнаци, по някакъв метод са свързани с приятелите, с хората, с които ви е прелестно да поддържате връзка. Много е евентуално да сънувате някой добър другар, човек, с който просто се чувствате комфортно и прелестно. Може да сънувате също хора, които могат да окажат въздействие върху по-късен стадий от живота ви.

Сънищата в сряда

Сряда се ръководи от планетата Меркурий, който нормално подарява разнородни и леки и нормално незапомнящи се сънища. Може да сънувате близки другари.

Наситен, богат на сюжети и дейности сън приказва за вашите отзивчиви умения.

Ако сте имали спокоен, отегчителен сън или даже изпълнен с безинтересни обстановки - скоро ще изпитате липса на информация и никой няма да може да ви помогне.

Струва си да обърнете внимание на тези сънища, в които бягате от гонене или се лутате на закрито в търсене на излаз - те демонстрират високо равнище на стрес и загуба на надзор над обстановката в реалност.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР