Сънищата не са безполезен преглед на странните фантазии на мозъка

...
Сънищата не са безполезен преглед на странните фантазии на мозъка
Коментари Харесай

Сън за закъснение предвещава нервен срив

Сънищата не са ненужен обзор на странните мечти на мозъка ни. Например доста сънища за събития, които в никакъв случай не са ви се случвали, могат да ви оказват помощ да се справите със обстановки, които пораждат в бъдещето.

Подсъзнанието ви управлява самобитна психическа подготовка, при която се разиграват разнообразни сюжети. По някакъв необикновен метод сънищата са интензивна подготовка за организма, подготовка за рискови обстановки.

Така е замислено от природата още в ранните стадии на образуването на индивида. Възможно е сънищата на актуалните хора да са ехтене от антични столетия.

 Тъга

Всички знаят, че тревожното положение се ускорява вечер и понижава заран. Това се случва, тъй като в някои от сънищата си се освобождавате от непотребното напрежение.

Както са казвали античните китайци: „ Каквото ти се е натрупало на сърцето, ще го изкихаш, до момента в който спиш ”. Два кошмара са най-разпространени измежду хората от разнообразни народи и възраст.

Единият е на тематика изпити. Вие сте в учебно заведение или в университета и сте преди изпит. Но не можете да намерите вярната стая или пък толкоз ви е боязън, че не можете да изречете и една дума.

Кошмарът, обвързван с изпит, символизира проблем – животът ви хвърля ръкавица, ревизира вашата издръжливост, а вие не се чувствате готови за това.

 Тичане

Кошмарът за изпит може да значи и че някой ваш непосредствен обезверено се нуждае от вашата помощ, само че вие не се решавате да му предложите сами да му помогнете.

Ако насън съумеете да излезете от обстановката с изпита, значи и нескрито с чест ще излезете от всяка сложна обстановка. Лоша оценка изкарват насън тези, които постоянно имат потребност от поддръжката на близките.

Друг постоянно срещан сюжет е закъснението, изключително за нещо в действителност значимо. Обикновено насън хората закъсняват за трен или аероплан. Такъв сън може да е знак, че в действителността вие сте прекомерни педанти.

Вие планирате всичко до най-малкия подробност и не допускате спонтанност. Мислите, че всичко е под ваш надзор, само че нервната ви система стачкува, тъй като не може да е в напрежение денонощно.

Такъв сън може и да е предвестител на меланхолия, обвързвана с възможен раздор с колегата. Ако насън тичате с вярата да не закъснеете и все пак закъснявате, това е симптом за нервно претоварване, което грози да се трансформира в душевен срив.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР