Сънищата на 3 лунния ден (до 07:37ч) Те се считат

...
Сънищата на 3 лунния ден (до 07:37ч) Те се считат
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 3 май 2022

С ънищата на 3 лунния ден (до 07:37ч)

Те се смятат за послания изпратени от Висшите сили. Може да имате кошмари или да видите нещо доста прелестно насън. Но нито в първия, нито във втория случай не би трябвало да зацикляте върху видяното, защото сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте умерено!

Тези сънища носят информация за вероятните рискове и дейностите на неприятелите ви. Решението на сложен проблем, който ви тормози, може да бъде прикрит в тези сънища. Потърсете ключът.

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и по какъв начин да се подготвите за възможни проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни чувства, сънят ви може да се пояснява като предвещание за липса на вътрешна мощ. Също по този начин, това демонстрира липса на естетика с външния свят.

Сънищата при Луна в Близнаци

Обикновено са свързани с приятелите ви, с хората, с които желаете да поддържате връзка. Много е евентуално да сънувате някой добър другар, човек, с който просто се чувствате комфортно и прелестно.

Сънищата през този интервал могат да покажат по какъв начин обкръжението ви се отнася към вас в действителността, тяхното отношение към личността ви.

Кошмар или просто противен сън може да значи, че сте показали неуместно и незадълбочено отношение към хора, събития, информация, знаци. Възможно е да сте посочили неуважение към нечия работа, нечии старания или хабите силата си напразно.

Сънищата във вторник

Вторник е денят, ръководен от войнствения Марс. Това е планетата, която ни насочва и направлява да се движим единствено " нагоре " и единствено напред. Ако имате огромни проекти, тогава сънят във вторник може да символизира вашия блян за реализиране на задачата ви, както и може да въплъщава пътя ви към себереализация и саморазвитие.

Ако в денят под ръководство на Марс сте имали противен, тежък и тъмен сън, може би това е знак и предизвестие за идни спорове, кавги и даже скрит план против вас.

Ако, в противен случай, сънят е ослепителен, лек и неналожителен, може да се счита за знак, че неприятностите остават настрани, а дребните проблеми ще се решат сами или ще имате задоволително опит и мощ, с цел да ги решите с едно тракване на пръстите си.

Обърнете внимание на съня, изключително в случай че е пъстър и запаметяващ се. Такива сънища могат да бъдат предвестници на обилни промени в живота. Сънищата във вторник могат да ви оказват помощ да балансирате психическото си положение. Ако сънят е разтревожен и не съумеете да си починете, помислете за малко отмора в действителния живот.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР