Сънищата на 23 лунен денВ този лунен ден често сънищата

...
Сънищата на 23 лунен денВ този лунен ден често сънищата
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 27.11.2021

Сънищата на 23 лунен ден

В този лунен ден постоянно сънищата са тревожни, неприятни, мъчителни, може да се разсъните потиснати. Но не приемайте нищо безусловно. Те могат да отразяват ваш вътрешен спор, основан заради отхвърлянето на вашата същина или промени, които се случват както вътре във вас, по този начин и в близост.

Сънищата в този лунен ден са лъжливи и даже противоположни на действителността. По предписание всичко се случва на назад. Ако сънувате нещо трагично и неприятно, то в близко бъдеще ще се случи някакво радостно събитие в живота ви. Ако сте сънували, че някой от роднините ви или околните ви умира - това е знак, че той ще живее дълго време.

Тези сънища са свързани с вътрешния свят и посредством тях подсъзнателния разум се пробва да съобщи значима информация. При по-внимателен разбор на сънищата, можете да откриете непредвиден излаз от обстановка, която дълго време ви е тормозила.

Единственият минус на такива сънища е, че са доста сложни за вярно пояснение. Пълни са със знаци и знаци, множеството от които нямат значение. Ето за какво, в случай че не сте в положение да се справите с това, което сте видели в съня си, просто забравете за него. Това е по-добре от подправено пояснение на сън и вярата в него.

Енергията на Луната под знака на Лъв (до 04:13ч) постоянно провокира облици, свързани с нашите професионални каузи, креативен качества и любовни връзки. Анализ на такива сънища ще даде опция да се осъзнаят редица неточности, позволени в предишното, и да се работи върху тях.

Енергията на Луната в Дева (след 04:13ч)

Сънищата през това време може да са свързани с сътрудниците ви, работното място или здравето, може да сънувате по какъв начин подкрепяте някого или по какъв начин някой на вас ви оказва помощ. Сънищата на Дева, без значение от техния сюжет, демонстрират вашите отговорности и отговорности, какво би трябвало да извършите, с цел да бъдете осъществени и по какъв начин тъкмо да ги извършите.

Сънищата в събота

Събота е денят на Сатурн - планетата на тестванията, ориста. Той ни лимитира диктувайки ни закони, тъй че сънищата в съботата ще ни подскажат от какво е нужно да се откажем, в какво да се ограничим, на какви правила да се подчиняваме.

Често тези сънища приказват за вероятностите за реализация на замисленото, последователността и връзката с идните събития. Ако сънят е живописен - това значи, че огромна част от плануваното се осъществя и съществени ограничавания не ви заплашват.

Черно-белият, тъмен сън, в който се появяват високи стени, трудности или кръстове, приказва, че проектите ви ще се осъществен единствено след упорита работа и в близко бъдеще нищо няма да получите елементарно.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР