Сънищата на 21 лунен денНа този ден сънищата не носят

...
Сънищата на 21 лунен денНа този ден сънищата не носят
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 21 май 2022

Сънищата на 21 лунен ден

На този ден сънищата не носят никаква скъпа информация и са просто подсъзнателно прекарване на събитията, които ни се случват в действителния живот.

Изображенията на сънища от двадесет и първия лунен ден могат да покажат до каква степен сте осъзнати креативен, какъв брой сте способни да чуете себе си и до какъв брой сте подготвени да се предадете на духовните импулси.

Не търсете съновници с вярата да разберете смисъла; не се тормозете, в случай че събитията и облиците на съня са били страшни и ужасяващи. По същия метод не би трябвало да се радвате на нищо позитивно, което ще види насън. Всичко това е единствено действителността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, цялостен с празни и сиви събития, които не са свързани между тях, приказва за депресивно положение на подсъзнателно равнище.

Ако насън сте видели човек да се усмихва или смее, във всяко начинание ориста ще бъде удобна за вас. Сълзи в съня ви обаче приказват за идни трудности по пътя ви, които са изцяло отвън вашия надзор.

Сега единствено един знак в съня има значение. Ако сънувате нещо обвързвано с коне, обърнете внимание на това - символизира идни промени или провокации, с които ще се сблъскате.

Сънищата при Луна във Водолей

Луната във Водолей носи картина на бъдещето в сънищата ни. Съветите могат да се отнасят до всичко, за което мислим, в което живеем. Ако решаваме проблем, можем да забележим неговото решение, в случай че имаме проблеми с връзката или сме в неприятна обстановка, можем да забележим излаз от нея.

На намаляваща Луна можем да забележим следствията от нашите по-ранни решения. Освен това в сънища може да се демонстрира информация за околните ни хора по ползи (общи занимания, работа). Лошият сън ни споделя, че би трябвало да внесем нещо ново в живота си, да стартираме да действаме по нов метод или просто да почистим главите си, да сложим всичко в ред.

Сънищата в събота

Събота е под ръководството на Сатурн - планетата на рестриктивните мерки, тестванията от ориста и шанса. Жълтата планета ще ви подскаже посредством сънищата, които ви изпраща от какво може да се откажете, с цел да не навреди на вас или близките, могат да покажат какво самият живот приготвя - вероятностите, проектите и събитията, които ви чакат. Ако сте имали кошмари, би трябвало да обърнете внимание на проблемите и нерешените каузи през седмицата.

Ако сънят е ярък, прелестен, живописен и лек - най-вероятно всички ваши проекти скоро ще бъдат изпълнени без особени компликации, неприятностите ще отминат, само че в случай че сънят е сложен, тъмен и депресиращ, с цел да извършите плануваното ще би трябвало много да се поизпотите, някои проблеми може да не съумеете да решите от първия път и те ще останат с вас за известно време.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР