Сънищата на 21 лунен ден На този ден сънищата не

...
Сънищата на 21 лунен ден На този ден сънищата не
Коментари Харесай

Сънищата и луната – четвъртък – 18 август 2022


Сънищата на 21 лунен ден

На този ден сънищата не носят никаква скъпа информация и са просто подсъзнателно прекарване на събитията, които ни се случват в действителния живот.

Изображенията на сънища от двадесет и първия лунен ден могат да покажат до каква степен сте осъзнати креативен, какъв брой сте способни да чуете себе си и до какъв брой сте подготвени да се предадете на духовните импулси.

Не търсете съновници с вярата да разберете смисъла; не се тормозете, в случай че събитията и облиците на съня са били страшни и ужасяващи. По същия метод човек не би трябвало да се радва на нищо позитивно, което ще види насън. Всичко това е единствено действителността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, цялостен с празни и сиви събития, които не са свързани между тях, приказва за депресивно положение на подсъзнателно равнище.

Ако насън сте видели човек да се усмихва или смее, във всяко начинание ориста ще бъде удобна за вас. Сълзи в съня ви обаче приказват за идни трудности по пътя ви, които са изцяло отвън вашия надзор.

Сега единствено един знак в съня има значение. Ако сънувате нещо обвързвано с коне, обърнете внимание на това - символизира идни промени или провокации, с които ще се сблъскате.

Сънища при Луна в Телец

По това време сънищата са изключително земни и свързани с материалните аспекти на нашия живот. Сънищата са цялостни със знаци и подмятания, които не трябва да се отхвърлят, стига да сте подготвени да чуете гласа на личното си подсъзнание.

Тези сънищата не са толкоз ясни, само че са по-осезаеми – в тях човек не просто вижда нещо, само че възприема с всичките си сетива, усеща, аромат, усет. В тези сънища постоянно се сънува храна, цветя, плодове, пари и други полезности.

Знакът на Телец от време на време се хар
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР