Сънищата на 20 лунен денСънищата на този лунен ден обикновено

...
Сънищата на 20 лунен денСънищата на този лунен ден обикновено
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 22.03.2022

Сънищата на 20 лунен ден

Сънищата на този лунен ден нормално не се сбъдват. Те по-скоро наподобяват на приказка, в сравнение с да са оракулски. Могат да бъдат много вдъхновяващи. Този лунен ден е кондензиран с доста сила, носи в себе си креативно начало.

Сънищата ще ви покажат свързваща нишка, която сплотява минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Тоест, дават опция да погледнете живота си отвисоко, да извършите един взор върху цялата подсъзнателна активност.

На този ден Луната оказва помощ на човек да трансформира личното си схващане, да се вслуша в интуицията си и да се свърже със стремежите, както на душата, по този начин и на тялото си.

Сънищата са в положение да отворят очите на човек за доста неща, които той не е разбирал преди. Светът може да се открие за него от напълно друга позиция.

Ако се разтълкуват вярно тези сънища, могат да ви покажат вашата персона от всички страни: както позитивните проявления, по този начин и негативните - всички ще намерят излаз тази нощ. Бъдете готови за обстоятелството, че тези откровения може да не са прекомерно приятни, само че това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да научите уроци и да се измененията.

Сънищата в 20 лунен ден демонстрират още кармични обстановки и причинно-следствените връзки.

Луната е в символ Скорпион

Сънищата могат да са изпълнени с мистичност. Понякога наподобяват на заплетени загадки или студио Х. Информацията, която идва в този интервал посредством съня, може да бъде сложна за анализиране заради страстите които ни обземат в същото време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „ Аз”. Всички наши комплекси, секрети интимни фантазии, неосъществени (или реализирани) стремежи отразяват прочувственото ни задължение.

Сюжетът на сънищата може да не резонира непосредствено с интимната страна на нашето битие. Магическото въздействие на Луната по време на този интервал е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия съкровен живот, което би трябвало да се промени и на какво би трябвало да се обърне внимание.

Сънищата във вторник

Огненият Марс е шеф на вторник. Сънищата на този ден отразяват персоналните стремежи и желания. Марс се счита за планета боец, тъй че сънищата могат да съдържат кавги и битки за превъзходство.

Ако сънят ви е бил спокоен, това значи, че сте насочили силата си в вярна посока, елементарно и бързо можете да се справите с компликациите, зараждащи по пътя към триумфа, а кавги в живота ви няма да има в близко бъдеще.

Ако виждате в съня си остри предмети, това приказва за подготвеност към дейни дейности. Ако сънят е бил противен, това загатва за преобладаване на егоистичните стремежи и високо самочувствие. Яркият сън значи, че сте изпълнени с витална мощ.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР