Сънищата на 20 лунен денСънищата на този лунен ден не

...
Сънищата на 20 лунен денСънищата на този лунен ден не
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – вторник – 12.05.20

Сънищата на 20 лунен ден
Сънищата на този лунен ден не се сбъдват. Те по-скоро наподобяват на приказка, в сравнение с да са оракулски. Могат да бъдат много вдъхновяващи. Този лунен ден е кондензиран с доста сила, носи в себе си креативно начало.

Сънищата са в положение да отворят очите на човек за доста неща, които той не е разбирал преди. Светът може да се открие за него от напълно друга позиция.

Сънищата ще ви покажат свързваща нишка, която сплотява минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Тоест, дават опция да погледнете живота си отвисоко, да извършите един взор върху цялата подсъзнателна активност.

На този ден Луната оказва помощ на човек да трансформира личното си схващане, да се вслуша в интуицията си и да се свърже със стремежите както на душата, по този начин и на тялото си.

Ако се разтълкуват вярно тези сънища, могат да ви покажат вашата персона от всички страни: както позитивните проявления, по този начин и негативните - всички ще намерят излаз тази нощ. Бъдете готови за обстоятелството, че тези откровения може да не са прекомерно приятни, само че това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да научите уроци и да се измененията.

Сънищата в 20 лунен ден демонстрират още кармични обстановки и причинно-следствените връзки.

Луната продължава своето пътешестване в символ Козирог, това усилва опцията да сънувате родственици, родители, даже да са умряли.

Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето за какво, в случай че се притеснявате за кариерата си, би трябвало да обърнете внимание на днешните сънища.

Козирогът също е обвързван с разнообразни типове ограничавания. Сънищата могат да ви кажат какво не ви доближава и да ви подскажат по какъв начин да го получите. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР