Сънищата на 19 лунен денВ 19 лунен ден сънищата могат

...
Сънищата на 19 лунен денВ 19 лунен ден сънищата могат
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 23.11.2021

Сънищата на 1 9 лунен ден

В 19 лунен ден сънищата могат да бъдат плашещи. Те обаче могат да ви подскажат нещо, което не сте знаели за себе си. Въпреки това е прекомерно елементарно да се направи неправилно умозаключение след съня, по тази причина се предлага сънищата попадащи в този лунен ден да не се поясняват, в случай че нямате опит в това.

Тези сънища са въодушевени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, недоволства и психически пострадвания „ изпълзяват “ нагоре. Тези сънища са мощно повлияни от интуицията ни. В тях постоянно се крие напътствие, което ни разрешава да разберем дали сме на верния път на духовното си развиване.

Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви илюзии, то през днешния ден в съня ви ще се прояви този проблем. Тук се крие ключът и в случай че съумеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва изключително да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и по какъв начин се справяте с него. Това ще бъде директно доказателство дали имате задоволително вътрешна сила, с цел да се борите в действителния живот.

Сънища при Луна в Рак

Сънищата през този интервал са неразривно свързани с тематиките на дома, домашното огнище, прочувствено свързани със фамилните връзки, с всекидневието ви.

За мнозина работата е втори дом (ако е в положителния смисъл на думата). Отдават й доста мощ и сила, прекарват по-голямата част от времето си там, по тази причина на някои хора сънищата могат да се отнасят за мястото на работа, сътрудници, другари от работата.

Всъщност, сънищата в Рак разкриват духовните сфери и тънките влакна на връзките сред тези, с които сте свързани прочувствено и тези, които са ви близки. В тези сънища може да се види същинската същина на една такава връзка, да разберете какъв брой е мощна, същинска и заслужава ли си.

Ако сте сънували кошмари в дните на Луна в Рак, може да значат съществуването на някаква взаимозависимост, която ви тежи. Възможно е кошмарът през този интервал да е предизвестие, че несъразмерната ви емоционалност няма да ви докара до нищо положително. Анализирайте аспектите от живота си - може би сте престанали да приемате градивна рецензия или имате взаимозависимост от някого (може би единствено от нечие мнение).

Сънищата във вторник

Вторник е денят, ръководен от войнствения Марс. Ако имате огромни проекти, сънят може да символизира вашия блян за реализиране на задачата ви, както и може да въплъщава пътя ви към себереализация и саморазвитие.

Ако сте имали противен, тежък и тъмен сън, може би това е знак и предизвестие за идни спорове, кавги. Ако сънят е ослепителен, лек и неналожителен, може да се счита за знак, че неприятностите остават настрани, а дребните проблеми ще се решат сами.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР