Сънищата на 18 лунен денСънищата, които сте имали в 18-ия

...
Сънищата на 18 лунен денСънищата, които сте имали в 18-ия
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 19 април 2022

Сънищата на 1 8 лунен ден

Сънищата, които сте имали в 18-ия лунен ден, са отражение на вашата действителност. Ще можете да разберете при вярно пояснение какъв брой надалеч от стремежи блян сте в действителния живот.

Сънищата на този лунен ден лишават тялото от сила, по тази причина колкото по-малко спите, толкоз по-добре другояче можете да се разсъните изтощени.

Днес сънищата могат да ви донесат потребна информация. Те ще ви разкрият тайните на вашата вътрешна същина, ще се трансфорат във ваше огледало. Насън можете да видите това, което пречи на вашия прогрес. Те могат да покажат проблем, който ви смущава и по какъв начин да го разрешите, или да ви насочат към лек за вашето заболяване, в случай че има такова.

Ако сънувате, че сте нападателни и сте подготвени да унищожите всичко към себе си, помислете си: за какво такава отрицателна сила стои вътре във вас и подготвена да избухне? Може би се страхувате да поемете самодейността за следващ път, макар че душата ви гори и желае нещо напълно друго? Или ненавиждате някого толкоз доста, само че не можете да разберете връзката си с този човек до дъно и се измъчвате толкоз мощно, че се демонстрира даже в съня ви?

Внимателно анализирайте сънищата си в осемнадесетия лунен ден, тъй като точно те ще ви покажат проблематичните места, на които си коства да обърнете внимание. Благодарение на тях можете да балансирате външния и вътрешния си свят.

Луната в символ Скорпион

Сънищата в Скорпион могат да са изпълнени с мистичност. Понякога наподобяват на заплетени загадки или студио Х. Информацията, която идва в този интервал посредством съня, може да бъде сложна за анализиране заради страстите които ни обземат в същото време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „ Аз”. Всички наши комплекси, секрети интимни фантазии, неосъществени (или реализирани) стремежи отразяват прочувственото ни задължение.

Сюжетът на сънищата може да не резонира непосредствено с интимната страна на нашето битие. Магическото въздействие на Луната по време на този интервал е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия съкровен живот, което би трябвало да се промени и на какво би трябвало да се обърне внимание.

Таро календар на сънищата

Фон на съня – Рицар на жезлите – сънищата демонстрират фаза на самоутвърждаване, битка за идеалите. Практическата им стойност има по-малко значение. Може да сте измъчвани от подозрения. Ако би трябвало да се вземат решения, несъразмерната емоционалност и припряност могат да доведат до неточности.

Съветът е да не бързате с решенията. Дайте си време да усвоите новите хрумвания. Най-добрият метод да преодолеете черната линия в живота си е да се абстрахирате от нея, да си починете, да отидете на почивка, било то на село, пътешестване до морето или поклонение до някой прочут манастир.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР