Сънищата на 17 лунен денСънищата в този период са значителни.

...
Сънищата на 17 лунен денСънищата в този период са значителни.
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 19.03.2022

Сънищата на 17 лунен ден

Сънищата в този интервал са обилни. Важно е освен наличието на съня, колкото възприятието, което оставят след пробуждане.

Сънищата на този лунен ден са директно свързани с вашето енергийно положение. Ако не знаете по какъв начин да контролирате силата, преминаваща през вас, тогава тя се изразходва безредно, за поддържане на разнообразни положения, които не носят възприятие на задоволство и вътрешен мир.

Ако сънят е прелестен, тогава няма причина да търсите тълкувание. Ако след пробуждане се чувствате добре, това значи, че живота ви върви в вярна посока и можете да разчитате на реализацията си в връзките с хората.

Ако след пробуждане на душата ви е тягостно или обезпокоително, това значи, че сте прекомерно затворени и би трябвало да преосмислите някои от вашите житейски позиции. Най-малкото, би трябвало да добавите повече творчество и наслада към живота си.

Ако сънят ви е развълнувал, обърнете внимание на това, в кой знак и дом е Луната. Именно нейната позиция ще ви каже в каква сфера на живота да насочите вниманието си, къде може да изпитате липса на сила или назад, къде не е рационално да я изразходвате.

Сънища при Луна във Везни

Сънищата при Луна във Везни са под въздействие на Венера и може да са свързани с партньорските връзки, както персонални, по този начин и настоятелен. Те дават късмет да се усетят тези моменти, които пречат да намерим общ език с другите по принцип.

Основната задача на Везните е да търсят и намират баланс. Това положение е доста елементарно да се наруши, тъй че Везните го търсят непрекъснато. Понякога обаче се уморяват от такава работа и не помнят за стабилността, изпадат в крайности. Може би сте не запомнили за салдото и по някакъв метод сте стигнали до прекаленост?

Веднага след неприятен сън се запитайте: не съм ли прекомерно отнесен/а? Може би придавате прекомерно огромно значение на избрани хора или неща в живота си и това нарушава хармонията във вас?

Сънищата в събота

Изобилието от щастливи събития и приятни усещания, дарени от Морфей, приказва за приемане на доста позитивни страсти през идващите дни. Често съновиденията в тази нощ характеризират събитията от близкото бъдеще, освен за сънуващият, само че и за околните му другари или членове на фамилията.

Съботните сънища са под въздействие на Сатурн – планетата на рестриктивните мерки. Сатурн в никакъв случай не дава точни прогнози. В тези сънищата по-скоро ще откриете алегорични препоръки, които се предлагат да се употребяват като управление за деяние.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР