Сънищата на 15 лунен денВ 15 лунен ден може да

...
Сънищата на 15 лунен денВ 15 лунен ден може да
Коментари Харесай

Сънищата и луната – неделя – 17.01.2022

Сънищата на 15 лунен ден
В 15 лунен ден може да имате ужасни сънища. Сънищата на този ден са повече като огледало на нашия вътрешен свят. От дълбините на нашето подсъзнание могат да се появят плашещи облици. Всъщност те отразяват скритите качества на нашия темперамент. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Енергията на петнадесетия лунен ден въздейства на интуитивните аспекти на нашето подсъзнание. По предписание всичко, което претърпяваме в съня тази нощ, не се поддава на пряк разбор.

Най-вероятно сънят ще е кодиран и би трябвало да се разтълкува вярно, с цел да се решат настоящите проблеми и компликации. Вгледайте се доста деликатно в това, което сте сънували и се пробвайте да го запомните и анализирате.

Не търсете тълкуването на такива сънища в съновници, знаците като предписание, са самостоятелни, те не могат да се поясняват еднообразно за всички. Само вие можете да разберете какво желае да ви каже подсъзнанието ви посредством този или оня облик.

Ако в сънищата ви има доста светлина и цветове, би трябвало интензивно да поработите за увеличаване на вашите позитивни качества.

Ако в сънищата си виждате всичко в сиви и тъмни цветове, тогава се замислете дали всичко в живота ви е вярно.

Сънища при Луна в символ Рак

Тези сънища са свързани с всекидневието, дома, околните, хора от фамилията, децата, родителите. Те разкриват духовните сфери и фините влакна на връзките, които ви свързват с тези, с които сте прочувствено доста близки. Те могат да бъдат освен приятни, само че и кошмарни. Лошите сънища могат да демонстрират къде грешите. Гледайте на тях като на градивна рецензия.

Сънищата в понеделник

Понеделник се ръководи от Луната, която оказва мощно въздействие върху психо-емоционалното положение на човек.

Съдържанието на сънищата в понеделник не би трябвало да се пояснява безусловно, защото те постоянно са дълги, само че неразбираеми. Струва си да обърнете внимание на прочувственото им оцветяване и чувството, което остана при вас след събуждането.

Особено внимание би трябвало да се обърне на съня, единствено в случай че в него участва вода. Изтичане на вода от тръби (кранове), наводняване насън демонстрира, че или не се справяте с страстите в действителния живот, или губите доста време на вятъра.

Ако сте сънували, че се давите - в реалност рискувате да се разболеете.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР