Сънищата, които сте сънували до 06:45ч са под влияние на

...
Сънищата, които сте сънували до 06:45ч са под влияние на
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник– 01.03.2022

Сънищата, които сте сънували до 06:45ч са под въздействие на 28 лунен ден
В този лунен ден сънищата постоянно са оракулски. В тях можете да видите какво бъдеще ви чака, само че носят и препоръки по какъв начин да преживеете това, което ви чака по най-хубавия метод.

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден от време на време подсъзнанието ни демонстрира скритата страна на душeвността ни, която е обвързвана с усеща и страсти. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете зараждащите потребности в прочувствената сфера. И също по този начин ще ви посочат методите по какъв начин могат да бъдат позволени.

Сънищата от тази нощ са зов от душата ви за вашите проблеми и неприятности на миналия лунен месец, най-вече проблеми в персоналния ви живот, правосъдни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат спънки, компликации в делата ви, само че и способи за тяхното превъзмогване.

Ако нищо не запомните от съня си, то значи, че прекалено много сте се отдалечили от своята духовна същина, нагледно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно би трябвало да се погрижите за това, още веднъж да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и толерантен човек.

В съня си човек също може да види какъв е бил в предходния си живот.

Сънища при Луна във Водолей

Ако сте изтощени от монотонността на живота и желаете нещо ново, обърнете внимание на сънищата, видени по време на прекосяването на Луната през знака Водолей - знак на новаторството, нововъведенията и изобретенията – може да демонстрират картини от бъдещето.

Всеки от нас в този миг може да открие ново, автентично решение на своя проблем. Водолеят сплотява хората съгласно техните ползи и в сънищата на този знак се съдържа информация за пристрастеността на човек, за желанията му или за приятелите.

Сънищата може да са новаторски, да се появят нови хрумвания, да се намерят нови решения на актуалните проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или предавате познания.

Сънищата във вторник

Вторник се ръководи от Марс, планетата, която ни насочва и направлява да се движим единствено напред. Ако имате огромни проекти, тогава сънят ви може да символизира вашия блян за реализиране на задачата ви, както и може да въплъщава пътя ви към себереализация и саморазвитие.

Ако сте имали противен, тежък и тъмен сън, може би това е знак и предизвестие за идни спорове, кавги и даже скрит план против вас.

Ако, в противен случай, сънят е ослепителен, лек и неналожителен, може да се счита за знак, че неприятностите остават настрани, а дребните проблеми ще се решат сами или ще имате задоволително опит и мощ, с цел да ги решите с едно тракване на пръстите си.

Ако сънят е разтревожен и не съумеете да си починете, помислете за малко отмора в действителния живот.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР