Сънищата, които имаме за нашите починали близки, предизвикват чувство на

...
Сънищата, които имаме за нашите починали близки, предизвикват чувство на
Коментари Харесай

Ето защо покойниците ни се явяват насън – това не е без причина и не трябва да ни плаши:

Сънищата, които имаме за нашите умряли близки, провокират възприятие на горест, тъга и постоянно ни припомнят какъв брой хубаво би било да бъдат отново тук с нас. Въпреки че тези сънища може да са тъжни, те въпреки всичко имат красиво значение.

Такива сънища оказват доста въздействие върху нас. Мнозина признават, че сънищата, в които са срещнали умрял обичан човек, са им помогнали успешно да преодолеят процеса на тъга и да продължат живота си.

Въпреки че към този момент не са с нас, околните, които са починали, в никакъв случай не ни напущат. Много хора приказват за това по какъв начин роднините им ги посещават в сънища, които могат да бъдат доста действителни и ярки. Такива сънища са известни като „ сънища за среща “.

 баба, майка и внуче

„ Баща ми и майка ми починаха преди повече от 10 години с една година разлика. Около шест месеца след всяка гибел, на всеки един от тях, сънувах най-малко един доста ослепителен сън. „ И това не беше елементарен сън, чувството беше друго “, споделя доктор Патрик Макнамара.

Такива сънища постоянно имат огромно значение: умрелият постоянно наподобява радостен, благополучен и от време на време даже по-млад, в сравнение с е бил, когато е умрял. Насън мъртвите постоянно предават обръщение за поощрение на индивида, който ги сънува, например „ Добре съм и към момента съм с теб “.

 майка и щерка

Съобщенията на умрелия идват по-скоро телепатично или душевен. Сънят е по-нормален и реален, в сравнение с останалите и от време на време провокира чувство за наново съединяване с индивида.

Сънищата са доста действителни, като че ли покойникът в действителност ги посещава и сънуващият си спомня съня, когато се разсъни. Сънят оказва мощно въздействие върху личността му.

„ За обичайните нации, които придават равна или даже по-голяма онтологична тежест на фантазиите, в сравнение с действителния живот, „ сънищата за среща “ са възприемани като безапелационно доказателство, че съществува нравствен свят и живот след гибелта “, изяснява Макнамара.

 сънища умрял

Мнозина признават, че сънищата при среща с умрял човек им оказват помощ сполучливо да преминат през процеса на тъга и да продължат живота си. Има редица аргументи, заради които умрелият се появява в сънищата:

Те желаят да изискат амнистия или да решат проблем, който са имали през живота си и който е останал забранен. Хората се появяват в сънищата, с цел да ви предпазят от идна заплаха или да ви предупредят. Те са вашите бранители, които ви пазят от горната страна.

„ Те желаят да утешат тези, които скърбят за тях и да им кажат, че всичко е наред с тях и че в този момент са „ от другата страна “. Те имат обръщение за сънуващия. „ Те желаят да покажат на своите близки, че има живот след гибелта. “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР