Сънищата до 06:00 ч. са под влияние на 29 лунен

...
Сънищата до 06:00 ч. са под влияние на 29 лунен
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – петък – 22.05.20

Сънищата до 06:00 ч. са под въздействие на 29 лунен ден
29 лунен ден е несъответствуващ ден за тълкуването на сънищата. Те като предписание не се сбъдват. Но сънищата през този интервал могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. Затова не се опасявайте от неприятното, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, единствено напрежението вътре във вас ще се усили.

Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Образите са свързани с „ тъмната “ страна на нашата персона, за която самите ние знаем доста малко. Чрез тях подсъзнанието се пробва да доближи до нас и да притегли вниманието ни към някаква значима линия на личността, която незабавно би трябвало да бъде изменена. Съновиденията от този интервал би трябвало да бъдат деликатно прегледани и оценени, защото демонстрират проблемите, от които се опитваме да се отървем.

През деня се пробвайте да поддържате равновесие, положително въодушевление.

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната минава през този знак, тогава сънищата ни са свързани със земните удоволствия, материално благосъстояние, тъй като Телец е знак за земна непоклатимост, облекчаване на плътските потребности.

Каквото и да видите по време на престоя на Луната в Телец, би трябвало да знаете, че тези сънища дават визия по какъв начин да постигнете устойчиво финансово състояние, каква активност ще ви донесе постоянен приход.

Ако сте имали неприятен сън, до момента в който Луната е била в Телец, помислете - може би сте станали прекомерно материалистични. След подобен сън, пробвайте се да мислите за нещо възвишено, мечтайте, философствайте.

За да не се сбъдне неприятният ви сън, може да си устроите ден на разтоварване на тялото посредством диета, секс и други удоволствия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР