Санирането на кооперации стана тотален хит, когато за първи път

...
Санирането на кооперации стана тотален хит, когато за първи път
Коментари Харесай

Саниране ли? Пловдивчанин преобрази панелката си в стар български битов стил (СНИМКА)

Санирането на кооперации стана цялостен шлагер, когато за първи път стана ясно, че тази самодейност ще бъде допустима. И въпреки към този развой да има неясноти и проблеми, факт е, че доста български здания се възползваха от тази опция и получиха ново лице. Все още у нас един от главните проблеми с огромните блокове е, че когато притежателят на някой апартамент реши да изолира собствеността си, той рядко се преценява с общия образ на блока.

Тук-там обаче има и такива хора, които вземат решение да покажат привързаността си към българското и България и вършат фасадата на жилищата си патриотична.

Нещо сходно се е случило и в Пловдив. Читател на Plovdiv24.bg е изпратил фотография на екипа на изданието, в която демонстрира нещо, което е невиждано до този миг.
 Саниране ли? Пловдивчанин преобрази панелката си в остарял български битов жанр (СНИМКА)

Пловдивски жител е направил фасадата на жилището си като достоверна къща от бъларско село. По този метод той демонстрира какъв е обичайният български битов жанр. На фотографията можете да видите крайния резултат, който несъмнено е приветлив.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР