Съни Хостин твърди, че медиите не е имало нужда да

...
Съни Хостин твърди, че медиите не е имало нужда да
Коментари Харесай

`The View` възхвалява уволнението на Рона Макданиел, казва, че медиите не трябва да дават на двете страни `еднаква тежест`

Съни Хостин твърди, че медиите не е имало потребност да отразяват и двете страни в сряда, до момента в който възхвалявайки някогашния ръководител на Републиканския народен комитет Рона Макданиел, че е изключен от NBC News.

Хостин цитира Лестър Холт от NBC News, който сподели през 2021 година, че „ концепцията, че постоянно би трябвало да даваме две страни идентичната тежест и заслуги не отразяват света, в който се намираме. " Холт получи похвали по това време от демократични публицисти, на които им е омръзнало от по този начин нареченото „ двустранно отношение “.

Хостин удвои изказването на Холт и сподели, че това липсва в решението на NBC да наеме Макданиел, което анулира след неодобрение измежду целия личен състав.

„ Това, че слънцето залязва на запад, е реалност. Всяка противоположна позиция не заслужава нашето време или внимание “, сподели Холт през 2021 година „ Решенията да не се дава равно време на неподкрепени причини не са занемаряване на журналистическата отговорност или някакъв тип стратегия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР