Сандра Линдзи, медицинска сестра в еврейския медицински център на Лонг

...
Сандра Линдзи, медицинска сестра в еврейския медицински център на Лонг
Коментари Харесай

С пряко излъчване: Първият ваксиниран за COVID в САЩ е медицинска сестра от Ню Йорк

Сандра Линдзи, здравна сестра в еврейския медицински център на Лонг Айлънд, получи имунизацията на Pfizer-BioNTech онлайн по малкия екран малко преди 9:30 ч. сутринта.
" Първа сложена ваксина. Поздравления Съединени американски щати! Поздравления СВЯТ! ", написа в Туитър президентът Доналд Тръмп.

First Vaccine Administered. Congratulations USA! Congratulations WORLD!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)  Руската ваксина Спутник V със 100% успеваемост при тежки случаи на ковид Руската ваксина Спутник V със 100% успеваемост при тежки случаи на ковид
Ефективността на съветската ваксина против ковид Спутник V против тежки случаи на болестта е 100%, се споделя в изказването на компа...

 
 
Линдзи сподели, че не е почувствала нещо по-различно от, съобщи БГНЕС.
 Одобрението на имунизацията на Pfizer в Съединени американски щати е било под напън Одобрението на имунизацията на " Pfizer " в Съединени американски щати е било под напън
Разрешението идва след напън от Белия дом, оповестява АП. Преди решението на Американската организация по сигурност на медикаментите и хран...
" Чувствам се отлично. Чувствам се облекчена ", сподели тя. „ Надявам се, че това бележи началото на края на доста мъчителното време в нашата история. Искам да вдъхна доверие в обществото, че имунизацията е безвредна. Ние сме в пандемия, тъй че всички би трябвало да осъществим своята част ", добави Линдзи.
Губернаторът Андрю Куомо, наблюдавайки забележителния миг по видеовръзка, сподели на Линдзи, че се надява имунизацията да даде на нея„ чувство за сигурност и сигурност “.
" Ще отнеме месеци, преди имунизацията да доближи сериозна маса. И по този начин, това е светлината в края на тунела, само че това е дълъг тунел ", сподели той и подсети на хората да не престават да следват насоките за обществено разграничаване.
опустоши Съединените щати. Повече от 299 000 американци към този момент станаха жертва на вируса, в това число над 35 000 поданици на щата Ню Йорк.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР