Сандра Бълок скърби за баща сиДжон Бълок, баща на американската

...
Сандра Бълок скърби за баща сиДжон Бълок, баща на американската
Коментари Харесай

Сандра Бълок скърби за баща си

Сандра Бълок скърби за татко си
Джон Бълок, татко на американската актриса Сандра Бълок, умря във вторник, 18 септември.

Това е тежък удар за Сандра Бълок. На 54-годишна възраст американската звезда се сбогува с татко си Джон, който умря на 93 години. Актрисата няма профил в обществените мрежи и не можа да разгласи тъжната вест. Затова нейният сътрудник Брайън Рандъл се зае и заяви новината в частния си профил в Инстаграм. Според уеб страницата E! News Рандъл, който е дружно с актрисата от 2015 година, е написал скучно обръщение след гибелта на тъста си: "18 септември в 22:04 часа, заобиколен от фамилията и приятелите си Джон Бълок напусна кораба. Като татко, дядо и деец от Втората международна война, ние ти благодарим за всичко". Сестрата на Сандра Бълок Гесин Бълок-Прадо също отдаде респект на татко си, като разгласява серия от фотоси в своя профил в Инстаграм.

Джон Бълок е служил в американската войска в Европа в продължение на години и е деец от Втората международна война /1939-1945 г./. В Нюрнберг се е срещнал с Хелга, майката на Сандра Бълок, която умряла през 2000 година Отдаден на своята страна, той бил отличен за службата си и работил за Пентагона.

Звездата на кино лентата "Скорост" доста се гордее с татко си. В знак на почитание и благодарност, тя на няколко пъти е минавала с него по аления килим и го е взимала със себе си на влиятелни събития. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР