Сандра Бълок почете паметта на починалия си партньор Брайън Рандал,

...
Сандра Бълок почете паметта на починалия си партньор Брайън Рандал,
Коментари Харесай

Любов завинаги: Сандра Бълок разпръсна праха на приятеля си на рождения му ден

Сандра Бълок уважи паметта на умрелия си сътрудник Брайън Рандал, като съблюдава последната му воля - прахът му да бъде разпилян над река в Уайоминг.

В събота, нвръх рождения ден на Рандал, който щеше да навърши 58, в случай че беше жив, актрисата е разпръснала праха му в река Jackson Hole’s Snake River.

" Честит рожден ден, Брай. Санди те донесе до реката, както ти беше дала обещание ", написа сестрата на Бълок, която показа малко видео на красивия пейзаж от мястото.
                             

На видеото се виждат покрити със сняг дръвчета и шубраци, които обкръжават реката и слънчеви лъчи, отразяващи се във водата.

Рандал умря през август 2023 година след 3-годишна борба с нелечимото неврологично заболяване амиотрофична латерална склероза (АЛС). През цялото време фотографът пазел диагнозата си в загадка.

Близките на фотографа, който бе дружно с Бълок от 8 години, споделиха, че Рандал си е отишъл умерено и обкръжен от фамилията си.

Всички ние, които се грижехме за него, направихме всичко допустимо, с цел да уважим молбата му да запазим диагнозата в загадка ", споделиха околните му пред списание People.

La pareja de Sandra Bullock, Bryan Randall ha fallecido a la edad de 57 años
— Indie 505 (@Indie5051)
Сандра Бълок среща Брайън през 2015 година, когато той идва да снима рождения ден на сина ѝ Луис.

„ Открих любовта на живота си. Споделяме две красиви деца – три деца, с по-голямата му щерка. Това е най-хубавото нещо ”, споделя тя в края на 2021 година Брайън е светец. Той е еволюирал на равнище, което не е човешко (…). Той е образецът, който бих желала да имат децата ми. “ - Сандра Бълок пред Red Table Talk

Актрисата към момента не е коментирала обществено гибелта на своята половинка, само че източници споделят, че тя е доста признателна за цялата поддръжка, която получава и е направила голям брой дарения в негова памет.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР