Сандра Бълок е любимка на Америка, носителка на Оскар“ и

...
Сандра Бълок е любимка на Америка, носителка на Оскар“ и
Коментари Харесай

От един кошмар в друг: Сандра Бълок и бракът, който я спасява, но и ранява

Сандра Бълок е фаворитка на Америка, носителка на „ Оскар “ и доста други награди, филмите с нейно присъединяване имат милиони долари приходи, само че тя самата, за жалост, не се радва на същия шанс в любовта.

Нейният първи и единствен досега брак е с бизнесмена и риалити звезда Джеси Джеймс . Отношенията сред двамата завършват трагично през март 2010 година след обществения скандал, обвързван с изневярата му.

Джеймс и Бълок се срещат на празненство през 2003 година и се женят година и половина по-късно на гала в Калифорния. За него това е трети брак след тези с модела Карла Джеймс и порно актрисата Джанин Линдемълдър. От самото начало той наподобява като класическо неприятно момче – има положително количество татуировки, лична компания за произвеждане на оръжия, пада си по мотори, а през 2000 година стартира неговото риалити шоу  “Motorcycle Mania ” по Discovery Channel, което наблюдава всекидневието му.
 Сандра Бълок и някогашния ѝ брачен партньор Джеси Джеймс  Сандра Бълок и някогашния ѝ брачен партньор Джеси Джеймс  Сандра Бълок и някогашния ѝ брачен партньор Джеси Джеймс  Сандра Бълок и някогашния ѝ брачен партньор Джеси Джеймс
Изглежда обаче, че Джеси се появява в живота на Сандра в верния миг. През 2002 година актрисата се оказва преследвана през няколко щата до своя дом от мъж на име Томас Джеймс Уелдън . След като получава многочислени нежелани имейли и факсове в продължение на 18 месеца, тя съумява да извади ограничаваща заповед против Уелдън година по-късно, възобновена още веднъж през 2006 година През годините излиза наяве, че преследвачът и неин почитател страда от шизофрения и не се подлага на лекуване, когато е отвън болнично заведение.

Томас обаче не е единственият нахалник, който тормози Бълок през предишното десетилетие. Жена на име Марша Даяна Валентайн е видяна да лежи пред дома на Бълок в Ориндж Каунти, Калифорния , през април 2007 година Този път обаче актрисата живее с Джеси, който не се колебае да се изправи физически пред обсебената фенка на Бълок . Във въпросната вечер Марша се качва в колата си и пробва да прегази брачна половинка на актрисата, а след този случай се постанова Бълок да издейства поредна ограничаваща заповед - този път против провинилата се жена.

Нуждаеща се от морална поддръжка, не е изненада, че Бълок намира разтуха във връзката си с Джеси Джеймс . Пред журналиста Барбара Уолтърс актрисата признава, че не е имала различен сътрудник, с който да се усеща по този начин предпазена. „ Никога не съм разрешавала на себе си да се усещам толкоз закриляна в едно партньорство “ , споделя тя и добавя: „ Накрая желаеме да се приберем вкъщи, а аз имам дом, при който да отида. “

След като наподобява, че компликациите са останали в предишното, 2010 се оказва най-успешната година за кариерата на актрисата . За ролята си във кино лентата „ Сляпата страна “ Сандра Бълок получава „ Златен глобус “, Награда на актьорската колегия и заветния „ Оскар “, а в речите си не пропуща да благодари на своя брачен партньор.  „ Няма подозрение, че работата ми се усъвършенства, когато те срещнах. Защото преди не съм знаела какво е чувството да мога да разгадавам на някого “ , обръща се тя към Джеси от сцената на премиите „ Златен глобус “, до момента в който приема премията за най-хубава актриса в драма.

В този интервал наподобява, че Сандра има всичко, за което може да мечтае. По подигравка на ориста обаче заглавието на кино лентата може да опише и обстановката в брака ѝ, тъй като единствено няколко дни по-късно персоналният ѝ живот поема поврат, заслужен за кино сюжет.

Бълок анулира всевъзможни обществени появи, когато схваща, че Джеси Джеймс е имал полова връзка с друга жена , до момента в който Сандра е отсъствала за фотосите на „ Сляпата страна “. Татуистката на име Мишел МакГий разкрива обществено за връзките си с Джеймс пред изданието InTouch. „ Никога не бих се захванала с него, в случай че мислех, че е женен мъж “, твърди МакГий. „ Той ми сътвори усещането, че са разграничени. “
 Мъжът, който разруши сърцето на Сандра Бълок: неприятното момче Джеси Джеймс  Мъжът, който разруши сърцето на Сандра Бълок: неприятното момче Джеси Джеймс  Мъжът, който разруши сърцето на Сандра Бълок: неприятното момче Джеси Джеймс  Мъжът, който разруши сърцето на Сандра Бълок: неприятното момче Джеси Джеймс
След като Джеси признава за изневярата, Сандра подава молба за бракоразвод макар напъните на своя брачен партньор да се поправи. Джеймс влиза в клиника, с цел да лекува проблемите си с гнева и контузиите от детство, само че актрисата стои зад решението си – и то се оказва допустимо най-хубавото, имайки поради, че идната връзка на неприятното момче се проваля заради същите аргументи. След развалянето на годежа, певицата и татуист Кат Фон Ди упреква Джеси, че ѝ изневерявал с няколко дами по време на връзката им .

Така годината с най-вече награди в кариерата ѝ, 2010 се трансформира и в една от най-тежките интервали на Сандра Бълок в персонален проект. Докато се отърсва от раздялата с риалити звездата след 5-годишен брак, актрисата продължава независимо процедурата по осиновяване на дете , стартирана месеци по-рано взаимно с Джеси.

Веднъж приела момченцето Луис Бардо Бълок в живота си, пет години по-късно Сандра осиновява и момиче на име Лейла. Около същото време Сандра стартира връзка с фотографа Брайън Рандал , а през последното десетилетие поддържа поверителност към персоналния си живот, който обаче наподобява по-удовлетворяващ от всеки път.
 Любимите моменти от живота на Сандра Бълок в 37 фотоси  Любимите моменти от живота на Сандра Бълок в 37 фотоси  Любимите моменти от живота на Сандра Бълок в 37 фотоси  Любимите моменти от живота на Сандра Бълок в 37 фотоси
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР