Сънди Таймс съобщи, че г-н Андерсън, заместник-председател на торите, който

...
Сънди Таймс съобщи, че г-н Андерсън, заместник-председател на торите, който
Коментари Харесай

Депутатът от торите Андерсън казва, че Reform е предложил „гарантирана“ заплата от £80 000, ако той дезертира

Сънди Таймс заяви, че господин Андерсън, заместник-председател на торите, който съставлява Ашфийлд от 2019 година, твърди предишния месец, че му е било препоръчано „ доста на пари “, с цел да се причисли към партията, обвързвана с Найджъл Фараж.

Г-н Тайс в неделя отхвърли изказванието, съгласно известията, направено от господин Андерсън на събитие на Консервативна асоциация на Южен Кеймбриджшър предишния месец.

“ Позволете ми да го направя безусловно ясно, по никакъв метод не са предлагани пари или пари, това, което беше препоръчано, е шансът да се промени формата на дебата “, сподели господин Тайс в програмата на BBC Неделя с Лора Куенсберг.

Според вестника, който е получил запис, господин Андерсън е споделил на деятели: „ Сега има политическа партия, която стартира с R, която ми предложи доста пари, с цел да се причисля към тях. Казвам доста пари, имам поради доста пари. “

Г-н Тайс сподели пред Би Би Си: „ Много съм благополучен да потвърдя, че съм имал голям брой полемики с редица депутати от торите, минист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР