Сандърс призова британските власти да мобилизират нацията, за да се

...
Сандърс призова британските власти да мобилизират нацията, за да се
Коментари Харесай

Генерал Патрик Сандърс призовава за обща мобилизация във Великобр...

Сандърс прикани английските управляващи да " активизират нацията ", с цел да се приготвят за война с Русия, в тирада на Международното ревю за бронирани транспортни средства в Лондон.

 

Генералът акцентира нуждата от " смяна " в отношението на английската общност, с цел да бъде " душевен готова за боен спор с Русия ".

 

Речта на Сандърс пристигна, откакто други западни военни водачи и висши чиновници на защитата предизвестиха за риска от огромна война сред Москва и НАТО. Миналата седмица министърът на защитата на Германия Борис Писториус съобщи, че съветска офанзива против военния съюз НАТО е " допустима " след " пет до осем години ".

 

Нидерландският адмирал Роб Бауер, върховен чиновник на НАТО, по-рано съобщи, че военният блок е изправен пред " най-опасния свят от десетилетия " и прикани за " военна промяна на НАТО ".

 

След нападението против Украйна държавното управление на съветския президент Владимир Путин ускори войнолюбивата изразителност против прилежащите страни, в това число балтийските, които са членки на НАТО, и Молдова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР