Сана Марин стана най-младият премиер в света, когато встъпи в

...
Сана Марин стана най-младият премиер в света, когато встъпи в
Коментари Харесай

Сана Марин пред Elle: Проблемът не беше, че танцувах, а че бях твърде секси

Сана Марин стана най-младият министър председател в света, когато встъпи в служба като министър-председател на Финландия на 34 година през 2019 година Тя получи не една хвалба за метода, по който управляваше - и за това по какъв начин ловко се справяше с COVID-кризата, и за политиките на страната ѝ, която стана най-новият 31-ви член на НАТО, откакто прилежаща Русия атакува Украйна през февруари 2022 година

Въпреки достиженията през четиригодишния ѝ мандат, за някои хора Марин стана по-известна с танцовите си придвижвания. През август 2022 година изтече на частно празненство. Клипът провокира народен скандал в локалните таблоиди, а за случая се изписа доста и по света.

Малко откакто партията ѝ " Социалдемократи " загуби парламентарните избори в страната през 2023 година, финландката разгласи, че се. Последва и втора разлъка -.

„ Нещото, което никой не желае да признае, е, че казусът не беше моят танц - същинският проблем беше, че изглеждах прекомерно „ секси “, връща лентата Марин в последното си изявление за списание Elle.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР