Сана Марин настоява, че има право на личен живот. Тя

...
Сана Марин настоява, че има право на личен живот. Тя
Коментари Харесай

Премиерът на Финландия: И политиците имат нужда да се забавляват с приятели в свободното си време

Сана Марин упорства, че има право на персонален живот. Тя работи интензивно като министър-председател на Финландия, само че също по този начин е човек, като всички останали.

" Аз съм човек ", съобщи Марин пред кореспонденти на конференция на своята Социалдемократическа партия, като дефинира миналата седмица като " много сложна ". Тя сподели, че от време на време копнее " за наслада, светлина и развлечение измежду тъмните облаци ".

" Не съм пропуснала нито един работен ден. Иска ми се да имам вяра, че хората ще гледат какво вършим на работа, а не какво вършим в свободното си време ", каза 36-годишната финландка. 

Тя съобщи, че не е оставила " нито една неизпълнена задача - и тази също няма да я оставя по средата. Уча се. Но си правя работата толкоз добре, колкото и до момента. Мисля за Украйна, мисля за вас и си правя работата ".

Миналата седмица Марин влезе в заглавията на вестниците по света, когато се появи видео, на което тя пие и танцува по време на частно празненство. Още тогава тя съобщи, че никога не е вземала персонално наркотици и не е видяла такива да се използват на празненството в апартамент в Хелзинки на 6 август. Министър-председателят обаче се подложи на тест за опиати, " с цел да почисти съмненията ".

Резултатът, оповестен в понеделник, беше негативен. Запитана дали би трансформирала нещо в държанието си, Марин отговори, че персонално тя не вижда нищо неприятно в това " ние, политиците, също да имаме свободно време, да го прекарваме с приятелите си ". Тя съобщи, че гласоподавателите на избори би трябвало да преценяват " дали това е уместно от тяхна позиция и какво мислят за него ".

Опонентите дефинираха държанието на Марин като неуместно и обявиха, че изборът й на другари демонстрира липса на преценка, а изтеклите фотоси и видеоклипове могат да я изложат на рецензия или даже на изнудване. Много други обаче опазиха правото й да се забавлява. Финландски дами разгласиха видеоклипове, на които танцуват и пият, с цел да покажат поддръжката си за министър-председателя, а самата Марин съобщи, че се надява " през 2022 година да бъде признато, че даже лицата, вземащи решения, могат да танцуват, пеят и да вървят на празненства ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР