САН ХУАН, Пуерто Рико (AP) — Полицията в Гренада каза

...
САН ХУАН, Пуерто Рико (AP) — Полицията в Гренада каза
Коментари Харесай

Полицията в Гренада каза, че двойка от САЩ, чийто катамаран е бил отвлечен, вероятно е била изхвърлена зад борда и е починала

САН ХУАН, Пуерто Рико (AP) — Полицията в Гренада сподели в понеделник, че счита, че стара двойка от Съединени американски щати на борда на техния катамаран, който е бил похитен от трима избягали пандизчии предходната седмица бяха убити и хвърлени в Карибско море.

Съобщението е удар за тези, които без значение помагаха в издирването на Ралф Хендри и Кати Брандел и се надяваха, че са към момента живи.

Дон Маккензи, полицейски комисар на кралските полицейски сили на Гренада, сподели на конференция, че тримата пандизчии са избягали на 18 февруари от полицейския сектор Южен Сейнт Джордж. Те отвлякоха катамарана Simplicity в понеделник и се насочиха към Сейнт Винсент и Гренадини, където бяха задържани в сряда, сподели той.

„ Информацията допуска, че до момента в който са пътували сред Гренада и Сейнт Винсент, те са се освободили от жителите “, сподели Макензи.

Той означи, че е „ много стеснен “ с това, което може да показа с обществеността по отношение на случая, защото следствието продължава и така...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР