Сан Хосе Шаркс е идеалният вариант за нов отбор на

...
Сан Хосе Шаркс е идеалният вариант за нов отбор на
Коментари Харесай

Сан Хосе Шаркс фаворит за вземе Александър Георгиев

Сан Хосе Шаркс е идеалният вид за нов тим на вратаря Александър Георгиев, твърди NBC. Размяната против избор във втория кръг на драфта тази година може да стане в околните дни, откакто от НХЛ оповестиха рестарт на сезона с директни плейофи, в които ще вземат участие 24 отбоара. " Шаркс " отпадат и при този вид.

По-малки шансове за българина с съветски паспорт имат Кълъмбъс Блу Джакетс и Торонто Мейпъл Лийфс, като " Торонто " би се присъединил при отпадане от плейофите.

Георгиев би трябвало да бъде продаден, тъй като договорът му изтича в края на сезона, а " Рейнджърс " имат Игор Шестьоркин и Хенрик Лундквист. Шведът има още година от контракта си на стойност от 8,5 милиона $.

В противоположен случай " Рейнджърс " може да загуби Георгиев без никаква отплата в драфта за избор на играчи от новия отбор в лигата " Сиатъл ", който ще се появи от идващия сезон.

В същото време Сашо и финландската сензация на " Рейнджърс " Каапо Капо започнаха да упражняват на лед, похвали се нападателят в инстаграм.

“24 часа”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР