САН ФРАНЦИСКО (AP) — Прокурорите на Сан Франциско в понеделник

...
САН ФРАНЦИСКО (AP) — Прокурорите на Сан Франциско в понеделник
Коментари Харесай

Прокурорите в Сан Франциско започнаха да повдигат обвинения на 80 протестиращи, които блокираха мост, докато настояваха за прекратяване на огъня

САН ФРАНЦИСКО (AP) — Прокурорите на Сан Франциско в понеделник започнаха да повдигат обвинявания на 80 протестиращи, които предишния месец блокираха придвижването с часове в залива Сан Франциско-Оукланд Мост, до момента в който настояваше за преустановяване на огъня в Газа.

Протестът пристигна, когато Сан Франциско беше хазаин на президента Джо Байдън и други международни водачи за срещата на върха на Азиатско-тихоокеанското икономическо съдействие.

Седемнадесет души се яви в съда в понеделник, с цел да бъде изправен пред обвинявания за подправено отнемане от независимост, отвод да се подчини на чиновник на мира, нелегално обществено заседание, отвод да се разпръсне и възпрепятстване на улица, тротоар или друго място, отворено за обществеността. Техните обвинявания бяха продължени до февруари.

Стотици стачкуващи държат плакати с надписи „ Байдън: Прекратете огъня в този момент “ и „ Освободете свободна Палестина “ и „ Свалете обвиняванията! “ организира конференция пред съда, преди да стартират тестванията на упрекнатите....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР