САН ФРАНЦИСКО — В Калифорния гимназиален учител се оплаква, че

...
САН ФРАНЦИСКО — В Калифорния гимназиален учител се оплаква, че
Коментари Харесай

Телефоните разсейват учениците в клас. Все повече щати притискат училищата да ги забранят

САН ФРАНЦИСКО — В Калифорния гимназиален преподавател се оплаква, че учениците гледат Netflix на телефоните си по време на час. В Мериленд преподавател по химия споделя, че учениците употребяват хазартни приложения, с цел да залагат през образователния ден.

В цялата страна преподавателите споделят, че учениците постоянно изпращат известия в Snapchat в клас, слушат музика и пазарят онлайн, измежду безчет други образци за това по какъв начин смарт телефоните отвличат вниманието от преподаването и ученето.

Влиянието, което телефоните имат върху подрастващите в Америка през днешния ден, е добре документирано, само че учителите споделят, че родителите постоянно не са наясно какво до каква степен учениците ги употребяват в класната стая. И от ден на ден преподаватели и специалисти приказват в един глас по въпроса по какъв начин да се оправят с това: Забранете телефоните по време на часовете.

„ Преди учениците разбираха, че не би трябвало да бъдете на телефона си в час. Тези дни отминаха “, сподели Джеймс Грейнджър, който изисква от възпитаници...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР