Сан Антонио Спърс е втори в Югозападната дивизия с 11-6

...
Сан Антонио Спърс е втори в Югозападната дивизия с 11-6
Коментари Харесай

Ембийд игра с болки в коляното, но беше водеща фигура за отбора си

Сан Антонио Спърс е втори в Югозападната дивизия с 11-6 след успеха с 96:85 против Атланта. Ламаркъс Олдридж означи 22 точки и завоюва 11 битки за триумфа против Хоукс, които имат 20 следващи загуби в Сан Антонио в серия, почнала преди 20 години.



Бен Симънс означи 27 точки, а Джоел Ембийд записа дабъл-дабъл при 15 пункта и 10 битки за победа на Филаделфия със 107:86 против Юта. Ембийд пропусна утринната подготовка на Сиксърс и игра с болки в коляното, само че беше водеща фигура за тима си в последната четвъртина и приключи срещата със седмия си дабъл-дабъл през сезона.

След като блокира опит за панер на Донован Мичъл, Ембийд се обърна и изрече няколко думи към падналия на земята противник, който обаче стана бързо и го бутна. Това провокира техническо нарушаване за Мичъл и аплодисменти за Ембийд от почитателите на Филаделфия, които скандираха и " MVP, MVP, MVP " за своя любим.



Играчите на Юта са надалеч от нужното показване за самостоятелни титли и с помощта на това Джаз се намират на дъното на Северозападната дивизия с баланс 7-11. Филаделфия пък навлиза във все по-добра форма, само че продължава да бъде на пет победи от Бостън в Атлантическата дивия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР