Самуил от Русе миналото лято беше на 20 години и

...
Самуил от Русе миналото лято беше на 20 години и
Коментари Харесай

Истинско чудо! 270-килограмовият Самуил от Русе свали 150 кг за една година

Самуил от Русе предишното лято беше на 20 години и тежеше 270 кг. Сега е на 21 и тежи 120 - със 150 кг по-малко, написа Блиц.

Как стартира всичко?

На 16 юли 2017 година с прочувствен пост във Facebook майката на Самуил Александров потърси помощ за 270-килограмовия си наследник. " Той е на 20 години... И тежи 270 кг!... И е моят наследник... Моята болежка, моята любов, моят позор??? ".



По-нататък Руслина Александрова съобщи, че той " не е станал подобен вследствие на разблуден живот, а носи своя кръст откогато се помни, дружно с други съпътстващи болести от дете ", написа Блиц.

Оказа се, че Самуил страда от метаболитен синдром, за справяне с който в България няма наличен и работещ способ. В резултат на това синът й живее в кошмара на безплодна битка със личното си тяло.
Какво се случва година по-късно?

На 1 септември 2018 година Самуил разгласява Facebook статус, с който смайва приятелите си. Той декларира, че за малко повече от година е свалил 150 кг, а думите му са подкрепени със фотография.


Само за няколко часа постът се трансформира в същинска сензация и провокира стотици реакции - коя от друга по-одобрителна.

Самуил е основал и страница във фейсбук - " Моето 300-килограмово тяло ", където разказва своята история.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР