Samsung вече повече от десетилетие представя флагманските си смартфони от

...
Samsung вече повече от десетилетие представя флагманските си смартфони от
Коментари Харесай

Samsung ще представи флагманските смартфони Galaxy S24 на 18 януари 2024 година

Samsung към този момент повече от десетилетие показва флагманските си смарт телефони от серията Galaxy S през първото тримесечие, нормално през февруари. Според нова информация обаче, флагманите от последващо потомство ще се появят по-рано от нормалното – производителят ще ги показа публично на 18 януари 2024 година по време на събитието Unpacked.

За желанието на Samsung да показа смарт телефони Galaxy S24 при започване на годината заяви Ice Universe – вътрешен източник, прочут с точните си прогнози във връзка с продуктите на южнокорейския производител.

За финален път Samsung организира показване на флагмански смарт телефони от серията Galaxy S през януари преди няколко години. Смартфоните Galaxy S21 бяха оповестени в края на януари 2021 гoдина. Тогава толкоз ранното оповестяване се дължеше на желанието на производителя да стартира бързо да продава смарт телефони по време на пандемията от COVID-19, с цел да поддържа потребителското търсене. Сега обаче като причина за такова ранно оповестяване се показва по-прагматична причина. Очаква се Samsung и Qualcomm да пуснат новите си флагмански процесори по-рано от нормално, тъй че все още на стартирането на смарт телефоните Galaxy S24 те ще бъдат изцяло подготвени за потребление в крайни артикули.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg