Samsung UV Sterilizer дезинфектира мобилни телефони, слушалки и други лични

...
Samsung UV Sterilizer дезинфектира мобилни телефони, слушалки и други лични
Коментари Харесай

UV стерилизатор на Samsung убива бактериите


Samsung UV Sterilizer дезинфектира мобилни телефони, слушалки и други персонални веки
(снимка: Samsung)

Samsung пусна на българския пазар UV Sterilizer – стилен апарат, създаден от ITFIT, който стерилизира всекидневно употребявани предмети. Устройството идва с функционалност за безжично зареждане и освен дезинфекцира смарт устройства, само че и други предмети за честа приложимост като писалки, очила и даже четки за зъби.

С минималистичен дизайн, този стерилизатор разрешава на потребителите да поддържат персоналните си движимости чисти от бактерии. С размери на вътрешната част от 196х96х33 мм, UV Sterilizer е подобаващ за предмети с друга величина, а времето за стерилизация е 10 минути. Докато се прави, да вземем за пример, при отваряне на капака зареждането не стопира – отварянето стопира единствено дезинфекцията.

Смартфоните биват излагани навън непрекъснато и по тази причина поддържането на хигиената им е изключително значимо. Доказано е, че. UV стерилизаторът отстранява всички нежелани бактерии, които се натрупват върху устройството. Краткото време за дезинфекция разрешава потребление на уреда няколко пъти денем за по-голяма сигурност и непорочност.

Безжичните слушалки също би трябвало да се почистват постоянно. Ултравиолетовият стерилизатор с неговия пригодим съгласно размерите на предметите дизайн разрешава дейно дезинфектиране на кутийката за предпазване на слушалките и на самите слушалки.

Технологията на UV Sterilizer поддържа чисти от бактерии предмети с друга величина
(снимка: Samsung)

UV стерилизаторът е подобаващ и за дезинфектиране на очила, писалищен материали и други персонални движимости. Устройството разполага с двойни UV светлини, с помощта на което може да стерилизира даже тънки предмети, каквито са очилата. Неговата UV-C светлина убива до 99% от нездравословните бактерии като Е. coli, Staphylococcus aureus и Candida albicans.
още по тематиката
Редовната дезинфекция на канцеларските материали също е значима част от ежедневната рутина в името на здравето, акцентират от Samsung, препоръчвайки своето устройство за стерилизация на химикали и моливи.

UV Sterilizer е разполагаем в комерсиалната мрежа на мобилните оператори, както и във веригите за потребителска електроника у нас. Стерилизаторът на Samsung се предлага в бял цвят на цена от 79 лева.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР