Samsung току-що публикува , който по същество казва, че иска

...
Samsung току-що публикува , който по същество казва, че иска
Коментари Харесай

Samsung готви 200-мегапикселови камери с 12х зуум

Samsung преди малко разгласява, който всъщност споделя, че желае да приспособява към телефото камери своите 200-мегапикселови датчици с висока разграничителна дарба, употребявани в главната камера на Galaxy S23 Ultra и други телефони.
 Samsung, Apple, LG и изчезват ли рамките към екраните на смарт телефоните
Задават ли се смарт телефони без рамки

Следващата стъпка за смартфоните

В момента S23 Ultra употребява 10-мегапикселова телефото камера с 3х зуум за портрети и нарастване на близки обекти с бленда f/2.4 и 10-мегапикселова камера с 10х нарастване с бленда f/4.9.

Samsung отбелязва много основателно, че телефото камерите разрешават превъзходни портрети с помощта на пониженото деформиране на чертите на лицето и по-плитката дълбочина, която прибавя боке резултат към фона.
 Снимка 634514

Samsung твърди, че телефото камерите могат да извлекат доста от 200-мегапикселовите датчици с ултра висока разграничителна дарба.

В комбиниране с невероятната разграничителна дарба на датчика от 200 мегапиксела телефото обективът може да сътвори изумително детайлни портрети на хора и обекти и да усили светлочувствителността, когато до 16 прилежащи пиксела са обединени в един великански виртуален пиксел.

Сензорите 200MP ISOCELL HP2 и ISOCELL HP3 усъвършенстват качеството на снимане със зуум посредством използване на основан на изкуствен интелект Remosaic логаритъм, който разрешава по-добро изложение на усъвършенствани за дадена сцена елементи.
 Снимка 634519

Всичко това ни приказва, че Samsung още веднъж се готви да покаже на софтуерния свят идната огромна стъпка при телефото камерите, откакто неотдавна излезе iPhone 15 Pro Max с напълно нова перископична камера.

Остава да забележим по какъв начин ще се развие това начинание, защото когато Samsung показва някаква нова технология на камерата или датчик, нормално я виждаме внедрена в телефони няколко месеца по-късно, най-често в модели на Xiaomi, Vivo, Oppo или OnePlus.

Galaxy S24 Ultra с 200-мегапикселова съществена и 200-мегапикселова телефото камера сигурно би бил голям скок за смарт телефон фотографията за фотографията и би лишил ненапълно атрактивния профил на iPhone 15 Pro Max.
 Samsung и новите камерни датчици на компанията
Ще постави ли Samsung 440 мегапиксела в смарт телефон

Трябва ли ни такова нещо

Уви, Samsung към този момент резервира безмълвие по отношение на съответните си проекти за внедряване на технологията и явно просто ще би трябвало да изчакаме още няколко седмици или месеца, с цел да разберем кой ще е първият модел с 200-мегапикселова телефото настройка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР