Samsung се готви да пусне Galaxy S24 Ultra през първото

...
Samsung се готви да пусне Galaxy S24 Ultra през първото
Коментари Харесай

Появиха се концептуалните рендери на Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung се готви да пусне Galaxy S24 Ultra през първото тримесечие на 2024 година Колкото повече време минава, толкоз повече лийкове и рендери се появяват онлайн.

В неотдавнашен отчет на ICE UNIVERSE се споделя, че Galaxy S24 Ultra ще разполага с плосък екран. Следователно, може да не го чувствате толкоз комфортен в ръката си в съпоставяне със смарт телефоните с извити ръбове.

Според по-ранни отчети размерите на устройството са 162,3 x 79 x 8,6 мм. ICE UNIVERSE уточни, че ширината от 79 мм за S24 Ultra е точна и това премерване е получено от детайлите на екрана. Типстърът е обезпокоен за дизайна на телефона, описвайки го като неподходящ за потребителите, тъй като може да не е комфортен за държане с една ръка.

Типстърът също по този начин уточни, че Galaxy S24 Ultra ще има по-дебели рамки спрямо съперниците си като iPhone 15 Ultra и Xiaomi 14 посредством рендери, основани на лийкове и клюки.

Ключови спецификации на Galaxy S24 Ultra

Говори се, че устройството ще разполага с OLED екран, оборудван с идния чипсет Snapdragon 8 Gen 3 или Exynos 2400. Доклад също твърди, че процесорът Exynos 2400 се чака да дойде в районите на Европа и Югоизточна Азия. За разлика от тях, Snapdragon 8 Gen 3 ще се предлага на американските пазари.

Други клюки допускат че модулът на камерата ще се състои от 200MP (основна с OIS), 12MP (ултраширока), 10MP (телефото) и 50MP (перископ). Устройството ще има 5000mAh батерия с поддръжка на 45W зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР