Samsung също така иска следващият Z Fold да бъде по-тънък...

...
Samsung също така иска следващият Z Fold да бъде по-тънък...
Коментари Харесай

Samsung работи по по-евтина версия на сгъваемия Galaxy Z Fold

Samsung също по този начин желае идващият Z Fold да бъде по-тънък...

Емил Василев преди 59 секунди 0 Сподели

Най-четени

ПрепоръчаноДаниел Десподов - 10:25 | 01.02.2024

Ето какви смарт телефони се употребяват в Северна Корея

IT НовиниЕмил Василев - 20:20 | 30.01.2024

Българската компания Хадес стартира всеобщо произвеждане на дрон камикадзе и получава огромна поръчка от Украйна

ХардуерДаниел Десподов - 12:05 | 31.01.2024

RTX CHIMERA е новата микровълнова система за изпичане на дронове от разстояние

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Сгъваемите устройства на Samsung изминаха дълъг път от дебюта си. Въпреки всички усъвършенствания обаче и двата сгъваеми смарт телефона към момента са много скъпи. Нова информация обаче демонстрира, че Samsung може би най-сетне е подготвена да пусне по-евтина версия на Galaxy Z Fold.

Според отчет на The Elec, Samsung се концентрира върху увеличение на наличието си на китайския пазар на сгъваеми устройства.

Съобщава се, че с цел да реализира това, софтуерният колос обмисля да вкара начално равнище на Galaxy Z Fold 6. Устройството ще бъде пуснато на пазара през втората половина на тази година година.

Изглежда задачата е да се даде на Z Fold по-добър късмет да се конкурира с Xiaomi, HONOR, OPPO и други на пазара. Които оферират по-евтини сгъваеми устройства. Съобщава се, че Samsung също по този начин счита, да направи Z Fold по-тънък. Според компанията това ще му помогне да се продава повече. Както можете да видите в сравнителната таблица по-долу, Z Fold 5 беше най-дебелият смарт телефон в сегмента.

Изданието твърди, че несигурността на тази година може да се окаже спънка за стартирането на по-евтин Z Fold. Ако смарт телефон промишлеността още веднъж е в спад през тази година, хората ще се насочат към премиум устройства. Изглежда, че Samsung се тормози, че Z Fold 6 може да погълне продажбите на устройството от начално равнище и противоположното.

Ако се чудите за какво не се загатва нищо за Z Flip 6 от начално равнище, това е, тъй като Samsung счита, че серията Flip е относително одобрена. Сгъваемите устройства от вид мида са надхвърлили доставките на Z Fold. Така че Samsung е по-загрижена за увеличение на продажбите на своите сгъваеми устройства от серията Z Fold.

През 2023 година вицепрезидентът по маркетинг на мобилни артикули в Samsung Дрю Блекард съобщи в изявление, че съгласно него цените на сгъваемите устройства на компанията в последна сметка ще намалеят. Въпреки това той сподели също, че сега компанията е съсредоточена повече върху усъвършенстването, в сравнение с върху достъпността. Така че, в случай че този отчет е правилен, наподобява, че целите на Samsung може да са се трансформирали в последно време.

Samsung ще показа Z Flip 6 и Z Fold 6 през това лято, тъй че към момента има време да реши ориста на този по-евтин вид. Но сигурно ще е забавно да се види по какъв начин би било изглеждало едно по-евтино устройство вида Z Fold 6 и какъв брой ще коства то.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР