Samsung регистрира запазена марка за територията на ЕС, която се

...
Samsung регистрира запазена марка за територията на ЕС, която се
Коментари Харесай

Neuro Game Booster: скритото оръжие на Samsung за мобилен гейминг

Samsung записва запазена марка за територията на Европейски Съюз, която се отнася до софтуерен артикул, наименуван Neuro Game Booster. Името приказва единствено за себе си и наподобява, че южнокорейската компания работи по личен „GPU буустър“, който прилича GPU Turbo технологията на Huawei.
Описанието гласи:

„Софтуер за смартфони; програмен продукт за електронни игри на мобилни телефони; компютърна стратегия за игри; програмен продукт с неестествен интелект“.

По всяка възможност, подпомаганият от изкуствен интелект програмен продукт ще усъвършенства представянето на графичния ускорител за по-гладък и постоянен геймплей. Също по този начин е евентуално Neuro Game Booster да се възползва от новите благоприятни условия на своя чип Exynos 9820.

Друг е въпросът защо ви са такива старания и оптимизация, когато мобилните игри на практика са обречени да бъдат блудкави и опорочени с микротранзакции заглавия? Независимо каква мощ се крие в процесора и графичния чип, те чисто и просто не се употребяват по предопределение, когато става въпрос за игри. Вероятният отговор на Samsung ще пристигна на 20 февруари дружно с анонса на триото флагмани Galaxy S10.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР