Samsung работи върху пълноценен сгъваем таблет, който ще се появи

...
Samsung работи върху пълноценен сгъваем таблет, който ще се появи
Коментари Харесай

Samsung потвърди, че разработва сгъваеми таблети и лаптопи с гъвкави екрани

Samsung работи върху пълностоен сгъваем таблет, който ще се появи отвън серията смарт телефони Galaxy Z Fold. В изявление за английския в. „ Индипендънт “ ръководителят на мобилното поделение на компанията TM Roh съобщи, че Samsung работи върху таблети и преносими компютри със сгъваеми екрани.

„ Хората отварят книга, с цел да четат, и отварят бележник, с цел да напишат нещо. Когато не се употребяват или са в придвижване, те могат да се сгъват, което ги прави по-компактни и защищава значимата информация в тях. Това е просто естествена част от човешкото държание “, сподели топ мениджърът, разсъждавайки за сгъваемия таблет с Android. И удостовери, че Samsung в действителност работи по такова устройство: „ Това, което е приложено към смарт телефона, ще се разпростре и върху таблетите и преносимите компютри. И това е нещо, в което влагаме доста запаси. “

Новият вид устройства ще се основава на универсално решение – Samsung създава „ основополагаща технология “ за сгъваеми таблети и преносими компютри. Устройствата ще се появят на пазара, когато са „ подготвени да предложат значими нововъведения на потребителите “. „ Той [сгъваемият таблет] би трябвало да остане тъничък и лек, с цел да може да се носи свободно. Но би трябвало да е устойчив, с цел да може да се употребява без боязън “, добави господин Рох.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР