Samsung продължава да разширява гамата си от настолни компютри с

...
Samsung продължава да разширява гамата си от настолни компютри с
Коментари Харесай

Samsung пусна на пазара компютър, който твърде много прилича на Apple iMac

Samsung продължава да уголемява гамата си от настолни компютри с представянето на 27-инчовия All-In-One Pro. Интересна негова специфичност е дизайнът, който доста прилича външния тип на iMac на Apple.

Цената на Samsung All-In-One Pro е към 1469 дилара. Все още не е известно дали компанията възнамерява да го пусне на пазара отвън Южна Корея. Системата, съединена в напълно алуминиево шаси с дебелина 6,5 мм разполага с 27-инчов екран с поддръжка на 4K резолюция.

Компютърът All-In-One Pro се предлага с безжична клавиатура и мишка в железни корпуси. Пълноразмерната клавиатура има клавиш за активиране на асистента с изкуствен интелект Copilot на Microsoft.

„ Сърцето “ на системата е процесор от серията Intel Core Ultra. Конкретният модел на чипа не е назван, само че производителят твърди, че той обезпечава по-висока изчислителна и графична продуктивност спрямо 13-ото потомство процесор Core i5, който се предлага като част от миналогодишния 24-инчов модел All-In-One Pro.

27-инчовият Samsung All-In-One Pro е оборудван с един HDMI порт, два USB Type, един LAN конектор и 3,5-милиметров смесен аудиоизход. За системата се твърди, че поддържа стандартите за безжичен транспорт на данни Bluetooth 5.3 и Wi-Fi 6E. Налична е и уебкамера.

Компютърът се предлага с авансово конфигурирана операционна система Windows 11 Home с няколко приложения и функционалности на Galaxy Ecosystem, в това число Buds, Multi Control, Quick Share и Second Screen. С приложението Windows Phone Link потребителите ще могат да виждат на компютъра известията, които идват на смарт телефоните им Galaxy, както и да дават отговор на тях. Освен това камерата на смарт телефона Galaxy може да се употребява като уебкамера за All-In-One Pro.

„ Samsung All-in-One Pro е повсеместен компютър, който може да се употребява в разнообразни сфери на всекидневието, като учене, работа и занимания, с помощта на усъвършенствания си дизайн и мощната си продуктивност. Той обезпечава по-удобно и свободно всекидневие с мощна продуктивност, диференцирана екосистема Galaxy и функционалности с изкуствен интелект. “

заявиха от Samsung
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР