Samsung продължава да обогатява и развива нишата на сгъваемите устройства

...
Samsung продължава да обогатява и развива нишата на сгъваемите устройства
Коментари Харесай

Galaxy Z Flip4 и Z Fold4 - най-мощните и красиви смартфони на Samsung до момента

Samsung продължава да обогатява и развива нишата на сгъваемите устройства и през днешния ден, 10 август, показа четвъртото потомство Galaxy Z Fold и Z Flip смарт телефони, които сполучливо надграждат концепцията за мощни, комфортни и мултифункционални телефони.
 Samsung и настъпи ли моментът сгъваемите смарт телефони да се трансфорат в всеобщ избор
Ще станат ли сгъваемите смарт телефони всеобщ избор

Отвъд революцията

Samsung oпределя Galaxy Z Flip4 като най-хубавият метод да изразиш себе си, а Z Fold4 - като най-мощния си смарт телефон досега. Ние пък сме склонни да се съгласим и с двете изказвания.

Телефоните идват с редица усъвършенствания, най-нови процесори и всевъзможни екстри, които оферират голям набор от варианти, подобаващи както за развлечение, по този начин и за работа.

Samsung Galaxy Z Flip4
 Снимка 583670

По-компактният Z Flip4 идва с актуализирана и по-тънка панта с Armor Aluminium покритие против удари и изпускания и непрозрачен стъклен тил с покритие Corning Gorilla Glass Victus, което обгръща и външния 1.9-инчов Super AMOLED екран.

Вътрешният екран е с Dynamic AMOLED 2X технология, с диагонал от 6.7 инча и резолюция от 2640 х 1080 пиксела, както и с адаптивна периодичност на освежаване сред един и 120Hz.
 Снимка 583676

Селфи камерата е с 10 мегапиксела, а на гърба на горния панел има два датчика с по 12 мегапиксела и обективи с необятен обсег, които още по-ефективно отпреди могат да се употребяват като селфи камера, с помощта на външния екран.

И за двата си нови сгъваеми модела Samsung залага на допустимо най-хубавия чипсет сега - Snapdragon 8+ Gen 1, който спомага за още по-бърза работа на телефона и обработка на фотосите.
 Снимка 583672

Камерата и опциите за снимане в разнообразни режими е измежду главните акценти на модела.

На напред във времето са екстрите FlexCam и Quick Shot, които ни разрешават да снимаме без ръце и в разнообразни позиции, както и бързо и елементарно да вършим фрагменти, без да се постанова да отваряме телефона.
 Снимка 583673

При затворен телефон можем да одобряваме и позвънявания, да отговаряме на известия и даже да управляваме SmartThings Scene напълно през външния екран.

Телефонът е и с по-мощна батерия с потенциал от 3700mAh и поддържа зареждане с до 25 вата, при което са нужни 30 минути, с цел да реализираме заряд от 50%.
 Снимка 583675

Цената на Z Flip4 стартира от 2149 лева за настройка с 8GB RAM/128GB и стига до 2499 лева за разновидността с най-високата настройка - 8GB RAM/512 GB.

Samsung Galaxy Z Fold4
 Снимка 583664

Galaxy Z Fold4 е резултат от дългогодишната експертиза на Samsung при мобилните технологии и има всичко, което бихме желали от един актуален смарт телефон или таблет.

Моделът е с усъвършенствани екрани, по-мощна камера и предлага огромен набор от софтуерни екстри, които оказват помощ да се възползваме оптимално от формата и двата му екрана.
 Снимка 583669

Външният и по-малък екран е с размер от 6.2 инча, резолюция от 2316 х 904 пиксела и опреснителна периодичност сред 48Hz и 120Hz.

Основният екран е с диагонал от 7.6 инча и висока резолюция от 2176 х 1812 пиксела, като при него честотата на освежаване варира сред един и 120Hz.
 Снимка 583666

В него е внедрена още по-невидима камера с четири мегапиксела, а самото стъкло е с усъвършенствана конструкция против пострадване.

Основната камера е формирана от три датчика и предлага до 30х Space Zoom.

Най-големият датчик е с 50 мегапиксела, автоматизиран фокус и оптична стабилизация, а към него има 12-мегапикселов датчик с необятен обсег и 10-мегапикселов датчик с телеобектив.
 Снимка 583668

Телефонът е съчетаем със S Pen и методите, по които можем да го употребяваме, са лимитирани единствено от личното ни въображение.

Galaxy Z Fold4 също по този начин е и първият телефон с Android 12L, особено усъвършенстван за работа с огромен екран.

Въведен е и нов Taskbar с интерфейс, наподобяващ този на компютър, за още по-лесна и комфортна работа.
 Снимка 583665

Мултитаскингът е по-интуитивен отпреди, с помощта на новите Swipe жестове за ръководство, като има и drag-and-drop функционалност за някои приложения на Гугъл.

Flex режимът пък е обогатен с нов тъч пад, с който елементарно можем да управляваме наличието пред нас.
 Снимка 583667

Телефонът ще се предлага в две конфигурации с закрепена оперативна памет от 12GB RAM и варианти за 256GB и 512GB вградена памет, които костват респективно 3499 лева и 3749 лева

Предварителните поръчки са отворени от през днешния ден, а формалните продажби започват на 26 август.
 Samsung и ще пусне ли компанията сгъваем таблет
Samsung готви нов тип сгъваемо устройство

Още една категория става сгъваема

Всички, които заявят един от двата модела авансово, ще получат ваучери на стойност от 300 лева и 400 лева за покупки от магазина на Samsung oнлайн.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР