Samsung приятно изненада всички със своя нов сгъваем смартфон. Сега

...
Samsung приятно изненада всички със своя нов сгъваем смартфон. Сега
Коментари Харесай

Мненията на потребителите за цената на сгъваемия смартфон на Samsung

Samsung прелестно изненада всички със своя нов сгъваем смарт телефон. Сега потребителите чакат отговора на най-важния въпрос – каква ще бъде цената на това мобилно устройство и дали ще е привлекателна, с цел да стане смарт телефонът всеобщ.

Миналата седмица уеб порталът phonearena.com запита своите читатели, каква мислят, че би трябвало да бъде цената на новия сгъваем смарт телефон на Samsung. Да си напомним, че с помощта на своя 7,3-инчов екран смарт телефонът може да се употребява и като таблет. Впечатленията на потребителите бяха оценени от Даниел Петров (Daniel Petrov) и показани във тип на публикация във Phonearena.

Читателите на портала смятат, че най-вероятната цена на сгъваемия Galaxy X/F на Samsung ще бъде 1500-2000 американски $ .

Само 9% от потребителите са на мнение, че цената на новия смарт телефон на Samsung ще бъде над $2000. Причината е, че сходна висока цена ще отблъсне множеството евентуални купувачи и устройството няма да се търси. 47% от читателите са на мнение, че телефонът ще коства не повече от $1499.

Почти същият брой гости смятат, че цената на сгъваемия смарт телефон на Samsung ще бъде по-висока от днешните флагмани и ще бъде сред $1500 и $2000. Има и отзиви, че устройството ще коства кръгло 2 милиона корейски вона или $1800.

Каква ще е действителната цена на сгъваемия смарт телефон на Samsung се чака да разберем още при започване на 2019 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР