Samsung представи нови лаптопи за учебния процес и за работата.

...
Samsung представи нови лаптопи за учебния процес и за работата.
Коментари Харесай

Samsung Notebook 7: 13 и 15 инчови лаптопи в стил MacBook Pro

Samsung показа нови преносими компютри за образователния развой и за работата. Това са Notebook 7 и Notebook 7 Force , присъщи със своята гъстота, процесори Intel Core от 8-мо потомство (Core i5 и i7) и с дизайн, който доста наподобява на дизайна на MacBook Pro.

Въпреки че в документите на Samsung са указани два преносимия компютър, в действителност те са четири. Това са Notebook 7 13.3, Notebook 7 15.6 Internal Graphics, Notebook 7 15.6 External Graphics и Notebook 7 Force.

Notebook 7 13.3 е най-опростеното мобилно устройство от тази серия. Той е оборудван с 13,3-инчов екран с резолюция 1920х1080 пиксела, 16 GB оперативна памет и 256 GB флаш-диск. Използва се интегрираната графика на Intel, налични са два USB Type-C врата, два USB-A 3.0 врата, HDMI видеоизход и слот за microSD карти.

Моделите Notebook 7 15.6 Internal Graphics и External Graphics имат 15,6-инчови екрани с опция за слагане на спомагателен SSD и до 16 GB оперативна памет. В първия преносим компютър се употребява интегрираната графика Intel UHD, а във втория – видеокартата GeForce MX250.

Топ-моделът в тази серия е Notebook 7 Force разполага с видеокартата GeForce GTX 1650, до 24 GB оперативна памет и до 1 TB флаш диск. От особеностите можем да посочим RJ45 врата и процесора Core i7 с TurboBoost до 4,5 GHz. В този, както и във всички предходни модели са сложени скенер за пръстови отпечатъци, стерео представители и клавиатура с подсветка.

В анонса цените на новите преносими компютри не са оповестени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР