Samsung обяви днес, че е направила подобрения“ относно защитата на

...
Samsung обяви днес, че е направила подобрения“ относно защитата на
Коментари Харесай

Samsung са оправили проблемите със сгъваемия Galaxy Fold

Samsung разгласи през днешния ден, че е направила „ усъвършенствания “ по отношение на отбраната на екрана на Galaxy Fold и скоро ще стартира да продава футуристичния сгъваем смарт телефон. Четири месеца откакто компанията забави продажбата на телефона на дребно, Samsung към този момент споделя, че Galaxy Fold ще бъде разполагаем за покупка през септември, само че точна дата не е посочена. Samsung удостовери, че цената ще остане същата както преди: 1980 щатски $.

През пролетта публицисти, получили устройството авансово, оповестиха за редица проблеми с екрана. Оттогава южнокорейският софтуерен тръст е въвел голям брой усъвършенствания, се показва в прессъобщение, публикувано в четвъртък.

„ Samsung “ имаше потребност от време, с цел да оцени изцяло дизайна на продукта, да направи нужните усъвършенствания и организира подробни проби, с цел да се увери в направените промени, отбелязва корпорацията. Засилена е най-много отбраната на екрана на местата, където устройството се сгъва, написа в изказването. Поставени са спомагателни железни пластове под екрана, горният му предпазен пласт е изнесен отвън рамката и става неразделна част от нея. Намалено е пространството сред пантите за прегъване на телефона. Заедно с тези промени продължава да се вършат усъвършенствания запотребителското преживяване като оптимизация на приложенията и услугите.

„ Samsung “ добавя, че сега се вършат последните инспекции на Galaxy Fold преди да бъде пуснат в продажба от септември на определени пазари. Кои ще бъдат те и спомагателни елементи за наличността ще бъдат оповестени по-късно. Със сигурност телефона ще пристигна и в България в навечерието на Коледа, обявиха от българския офис. Очакваната цена е сред 3200 и 3700 лв..

Сгънат „ Galaxy Fold “ може да се употребява като телефон, а разгънат – като таблет. Устройството има два екрана с размери от 4.6 инча и 7.3 инча.

Другият огромен производител, който работи върху стартирането на сгъваем смарт телефон, е китайската компания „ Хуауей “ (Huawei). Тя също отсрочи наскоро въвеждането на пазара на устройството си „ Мейт Екс “ (Mate X). И при нея претекстът бе възстановяване качествата на сгъващия се екран, който е най-сложният съставен елемент на телефона от софтуерна позиция.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР