Samsung може току-що да обяви пускането на своята пълна с

...
Samsung може току-що да обяви пускането на своята пълна с
Коментари Харесай

Нищо не може да надмине Galaxy на Samsung с брилянтен бюджетен телефон, който е наличен сега

Samsung може преди малко да разгласи стартирането на своята цялостна с функционалности нова серия устройства Galaxy A, само че компанията е победена в преследването на бюджета от Нищо. Новата софтуерна марка също има на ниска цена уред за диалози и е пуснат в продажба тази седмица. Ще би трябвало да изчакате до 20 март, с цел да се сдобиете с тези нови устройства Galaxy.

Nothing Phone (2a) сигурно е страховит за ниската си цена от £319, като този смарт телефон получава ослепителен 6,7-инчов екран, бърз процесор MediaTek Dimensity 7200 Pro и неповторим дизайн, който включва интелигентния Glyph интерфейс на Nothing.

Тази технология се състои от светкавична система, която свети и мига, с цел да ви предизвестява за повиквания и текстови известия, когато дисплеят е с лицето надолу на бюрото ви.

И това не е всичко той също по този начин служи като таймер, като назад преброяване на пандиза на вашата камера или в съдействие с приложения на трети страни. Това значи, че можете да следите напредъка на доставката на вашата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР