Samsung може да се впусне в един изцяло нов свят,

...
Samsung може да се впусне в един изцяло нов свят,
Коментари Харесай

Ще видим ли Galaxy Ring

Samsung може да се впусне в един напълно нов свят, като тази седмица плъзнаха клюки, че компанията приготвя артикул на име Galaxy Ring.

Според корейската медия The Elec Samsung работи върху смарт пръстен, а японската компания Meiko дава отговор за създаването на чиповете за него.

Твърди се, че Samsung към този момент е в напреднал стадий на разработка, само че точното време за всеобщото произвеждане на пръстена остава нестабилно.
 Снимка 626988
Източник: Oura

Интелигентният пръстен е малко, внимателно носимо устройство, което дискретно пасва на пръста, за разлика от други носими устройства, които притеглят повече внимание.

Съдейки по предишни догатки и отзиви, Galaxy Ring най-вероятно ще има здравна устременост и ще се концентрира върху събирането и следенето на данни, обвързани с телесните ни индикатори.

Умните пръстени не са оригиналност на пазара, само че остават нишов артикул, който към момента не е придобил необятна известност.
 Снимка 626989
Източник: Samsung

Финландската Oura е един от пионерите в категорията интелигентни пръстени, като Oura Ring разполага с набор от датчици, които му разрешават да следи сърдечна периодичност, качеството на съня, интензивност, възобновяване, температура, напрежението и други

Ако слуховете се окажат правилни и Samsung продължи с производството на Galaxy Ring, той евентуално ще предлага сходни функционалности, позволявайки на потребителите да наблюдават здравни данни, без да е належащо да носят часовник или телефон.

Подобен ход от страна на Samsung наподобява напълно логически, имайки поради, че компанията съществено залага на развиването на личната си екосистема от устройства и програмен продукт, а пръстенът е един от дребното артикули, които все още не попадат в богатото й портфолио.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР