Samsung може да наруши традицията си и да представи новите

...
Samsung може да наруши традицията си и да представи новите
Коментари Харесай

Samsung ще представи новия Galaxy S9 още през януари

Samsung може да наруши традицията си и да показа новите си флагмани при смарт телефоните много по-рано. Според информация на онлайн изданието VentureBeat компанията ще покаже за пръв път новите два модела Galaxy S9 и S9+ по време на ревюто CES 2018 в Лас Вегас.

Новите телефони на Гугъл са без жак за слушалки

Целта на Samsung е да съкрати времето сред появяването на новите модели на iPhone и Galaxy S. Въпреки това телефоните няма да бъдат показани публично по време на CES 2018. Samsung възнамерява да покаже единствено дребна част от опциите им. Идеята съгласно Engadget може да е опит на компанията да изпревари приключването на информация за новите модели, както това се случва постоянно при всички производители.

Apple отбелязва юбилея на iPhone с три нови модела

Защо iPhone X към момента изостава от конкуренцията

До януари S9 и S9+ към този момент ще са задоволително напреднали в създаването, с цел да могат да се покажат и данните им да тръгнат към сътрудниците и производителите на аксесоари. Именно тогава стартират и течовете на информация. По този метод Samsung ще се опита да ги изпревари и да води информацията преди формалното показване на смарт телефоните, което е планувано за март 2018 година

За в този момент обаче наподобява, че и този път компанията няма да успее. Източниците на VentureBeat към този момент разполагат с информация за новите модели. Сегашните проекти са те да не бъдат радикално разнообразни от предходните. Външният им тип ще е съвсем същият, ще имат и същите екрани. Запазват се и жакът за слушалки, слотът за microSD карти, а вътрешната памет още веднъж ще е 64GB.

Note 8 стана най-скъпият смарт телефон на Samsung до момента

Очаква се двата телефона да употребяват новото потомство 10нм процесори Exynos и Snapdragon 845. За пръв път двата модела ще имат повече разлики. По-големият S9+ ще има повече RAM - 6GB вместо 4GB в общоприетия S9. Освен това "плюсът " ще има двойна камера. Samsung не е коментирала тематиката публично и проектите на компанията за по-ранното показване на модела могат да се трансформират.



Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР