Samsung изпревари за първи път Apple по продажби на смартфони

...
Samsung изпревари за първи път Apple по продажби на смартфони
Коментари Харесай

Samsung за първи път изпревари по пазарен дял в САЩ смартфоните на Apple

Samsung изпревари за първи път Apple по продажби на смарт телефони на вътрешния пазар в Съединени американски щати. Според последните данни на аналитичната компания CIRP. Samsung владее 38% от пазара през последните 12 месеца, до момента в който Apple има 33%., заяви изданието WCCFTech.

Експертите отдават триумфа на Samsung на необятното продуктово портфолио, което включва както водещите модели Galaxy S, по този начин и варианти от по-нисък клас като серията Galaxy A. Това разрешава на корейския колос да притегли по-широка публика от консуматори. Apple продължава да се концентрира върху премиум моделите и единствено iPhone SE може да бъде систематизиран като устройство с цена под $500.

Въпреки че Apple поддържа висока доходност, по-достъпната ценова политика на Samsung му разреши да ускори позициите си на пазара. Все отново би трябвало да се означи, че идното стартиране на новата линия iPhone 16, за която се приказва, че ще бъде оборудвана с функционалности за изкуствен интелект, може още веднъж да промени потребителските желания.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР